e-gépész online szaklap

Carrier 61AF magas hőmérsékletű hőszivattyúk

| | |  0 | |

Ideális megoldás fűtésre és használati meleg víz előállítására akár szélsőséges környezeti hőmérsékleti viszonyok között is, télen és nyáron egyaránt.

61AF magas hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyúk, névleges fűtési teljesítmény: 14-102 kW

A magas hőmérsékletű, 14-102 kW névleges fűtőteljesítménnyel rendelkező 61AF AquaSnap hőszivattyúk ideális fűtési és melegvíz-előállítási megoldást jelentenek szállodák, irodák és más kereskedelmi ingatlanok számára. Radiátoros, fan-coil rendszerű vagy padlófűtéses rendszerekkel is használhatók.

Melegvíz-előállítás akár szélsőséges környezeti hőmérséklet esetén is

Minden tekintetben megfelelő megoldást jelentenek használati meleg víz előállítása céljára olyan helyeken is, ahol nyáron rendkívül magas, télen pedig rendkívül alacsony a környezeti hőmérséklet. -10°C és +40°C külső hőmérsékletig akár 65°C-os, míg ‑20°C-os kültéri hőmérséklet mellett akár 55°C-os meleg vizet képesek előállítani. „A” energiahatékonysági besorolásukat az Eurovent tanúsította.

Gyors és egyszerű beszerelés

A készülékek kisméretű készülékházzal rendelkeznek, és már a gyárban felszerelhetik őket a beszereléshez szükséges fő hidraulikus alkatrészekkel: szűrővel, változtatható fordulatszámú szivattyúval, nyomásszabályzó szeleppel, és áramláskapcsolóval.

Egyszerű kezelhetőség

A 4,3 hüvelykes érintőképernyővel ellátott Touch Pilot Junior kezelőpanel segítségével egyszerűen beállíthatóak akár két, párhuzamosan (master/slave üzemmódban) működő egység hőmérsékleti, melegvíz-előállítási és egyéb üzemi paraméterei, üzemóra kiegyenlítéssel, üzemidők, vízhőmérsékletek programozhatóságával, hiba esetén atuomatikus átváltással, éjszakai/csendes üzemmóddal.

Csendes működés

A készülékekben önálló szerelvénylapra felszerelt, rezgéscsökkentett felfüggesztéssel ellátott, alacsony zajszintű kompresszorok működnek, illetve a szívó és nyomó oldali csőcsatlakozások is rezgéscsillapítottak, így minimalizálva a rezgések átvitelét. (Carrier szabadalom) Az új Flying Bird rendszerű és kompozit anyagból készült ventilátorok (Carrier szabadalom) még a korábbinál is csendesebbek és alacsony frekvenciájú hangkibocsátásuk is csökkent.

CarrierHőszivattyú

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul