e-gépész online szaklap

Ismerje meg a Carrier AquaForce hőszivattyúk és folyadékhűtők új generációját!

2017. november 22. | támogatott cikk | |  0 |

A PUREtec hűtőközeget használó termékcsalád rendkívül széles üzemi tartományban működik, kimagasló hatékonyságot kínál, emellett egyáltalán nem károsítja az ózonréteget.

PUREtec: A kiemelkedően környezetbarát megoldás

A Carrier bemutatja a vadonatúj, egyéni igényekhez szabott 30XWHP/V-ZE víz-víz hőszivattyú-családot, mely az új R-1234ze PUREtec hűtőközeget használja, így megfelel a fluortartalmú gázok kibocsátásának csökkentéséről szóló 2014-es F-Gas szabályozás követelményeinek. Az új AquaForce PUREtec modellek akár 5%-kal energiahatékonyabbak, mint az R-134a hűtőközeget használó, korábbi típusok, és akár 85 °C-os meleg víz előállítására is képesek.

Az AquaForce termékcsaládból világszerte már eddig is több ezer darabot telepítettek. Az AquaForce folyadékhűtők és hőszivattyúk új generációja kihasználja a részterheléses üzem és a vezérlési lehetőségek terén szerzett, kivételesen gazdag tapasztalatunkat. A termékcsalád alapvető technológiája ugyanakkor kiforrott, megbízhatósága pedig legendás, ami a mindenre kiterjedő minőségbiztosítási módszereinknek és a 0,1 % körüli kompresszor-meghibásodási aránynak köszönhető.

A 30XWHP/V-ZE hőszivattyúk fő előnyei

  • Az AquaForce PUREtec hőszivattyúk gazdaságosan és környezetbarát módon üzemeltethetők, amivel hozzájárulnak az épületek energiafelhasználásának és CO2-kibocsátásának csökkentéséhez. E modellek Eurovent minősítéssel is rendelkeznek.
  • A termékcsalád a széles modellválasztéknak köszönhetően a piac minden területén felmerülő igényeket képes kielégíteni, legyen szó kereskedelmi vagy ipari felhasználásról.
  • Kompakt méret: A korábbinál kisebb méret (a készülékek szélessége mindössze 1 m) mind a berendezések mozgatása, mind beszerelése terén nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé, emellett a fontosabb alkatrészekhez való gyors és könnyű hozzáférésnek köszönhetően a karbantartás is egyszerűbbé vált.
  • Megbízhatóság: Az AquaForce PUREtec hőszivattyúkat a Carrier minőségbiztosítási laborjai alapos ellenőrzésnek vetik alá.

Töltse le a részletes információkat tartalmazó katalógust!

A Carrier tapasztalt mérnökei és technikusai a cég által kínált fejlett és megbízható megoldásoknak köszönhetően bármilyen HVAC igényt ki tudnak elégíteni. Lépjen kapcsolatba velünk a Jozsef.Falvi@ahi-carrier.com e-mail címen, vagy látogasson el weblapunkra: www.ahi-carrier.hu!

CarrierHőszivattyú

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul