e-gépész online szaklap

CAIROX SOLANO légfüggönyök a SIG Air Handling kínálatában

| | |  0 | |

A SIG Air Handling Hungary kínálatában megjelentek az új márkanevet erősítő SOLANO légfüggönyök, amelyek elérhetőek minden partnerünk számára széles műszaki tartalommal, a vásárlói igényeket kielégítve.

A CAIROX az SIG Air Handling márkaneve a teljes lég-, és hűtéstechnikai rendszeren belüli termékskálára vonatkozóan. A név, az angol gondozás (care), levegő (air) és oxigén (oxygen) szavak kombinációjából tevődik össze, mely tovább erősíti a nemzetközi HVAC cégünk alapküldetését, miszerint: az egészséges beltéri klíma váljon elérhetővé mindenki számára.

A kínálatunkban szereplő CAIROX SOLANO energiatakarékos légfüggönyök számos kivitelben állnak ügyfeleink rendelkezésére. Oldalfali, alacsony beépítési magasságú álmennyezetbe süllyeszthető, ipari és modern formatervezett kivitelben. Ezen belül elektromos-, illetve melegvizes fűtéssel, vagy fűtés nélküli változatban is rendelhetők.

Igénytől és kiviteltől függően 3.0 - 7.5 méteres telepítési magasságtartományban helyezhetők el a készülékek.

Standard és opcionális kiegészítőknél rendelkezésre állnak: ajtónyitás-érzékelők, fali termosztátok érintőkijelzős kezelőfelülettel és egyszerű mechanikus termosztáttal, BMS (épületfelügyeleti) csatlakozással, illetve bizonyos típusok sorolhatóak a megfelelő terepi eszközökkel, amennyiben több készüléket akarunk párhuzamosan egyszerre üzemeltetni egy kezelőfelületről, vagy pl. a kapuk nyílásmérete miatt sorolhatóság szükséges.

Műszaki tartalmat tekintve minden SOLANO légfüggöny megfelel a hatályos ERP 2018 előírásainak és CE jelöléssel ellátottak, amelyet a készülékekbe épített magas hatásfokú ventilátorokkal és fejlett műszaki tartalommal érünk el.  

Amennyiben érdeklődik, egy megbízható és magas minőségű légfüggöny iránt, versenyképes piaci ár mellett, úgy ajánljuk SOLANO légfüggöny rendszerünket.

További információkért kérjük, keresse az SIG Air Handling Hungary Kft. munkatársait.

www.sigairhandling.hu

(x)

Légfüggöny

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul