e-gépész online szaklap

Oldalfali split klíma fűtésre a Fisher Klímától

2017. október 29. | támogatott cikk | |  0 | |

Oldalfali split klíma fűtésre a Fisher Klímától

Egyre jobban a köztudatba kerül, hogy az elsősorban nyáron hűtésre használt klímák fűtésre is alkalmasak. Elsősorban az átmeneti időszakokban, de ahol nincs más megoldás, a téli fűtés megoldására is. Helyes méretezéssel és megfelelően megtervezett elhelyezéssel ezek a berendezések már tökéletesen alkalmasak a téli hidegben is.

Több gyártó, köztük a Fisher Klíma kínálatában is találhatunk erre a célra is alkalmas berendezéseket, amik a nyári hűtés mellett tökéletes komfort érzetet tudnak biztosítani a téli fűtési időszakban is.

Erre a célra a Fisher kínálatában elsősorban a Fisher Professional sorozatot ajánljuk. Ez a sorozat megfelel a fent említett céloknak és emellett műszaki paraméterei alapján igényelhető hozzá a normál áramnál jóval kedvezményesebb H és GEO tarifa is (fűtési időszakban akár 40%-os megtakarítás érhető el), így a téli fűtési költség jóval kedvezőbb lehet, mint más fűtési alternatíva. Ne feledjük, hogy a készülék nyáron is kellemes hőérzetet biztosít a forró napokon a lakásban!

Fisher Professional sorozat főbb tulajdonságai és adatai

A kültéri egység tálcafűtése és a kompresszor temperálása a hatékony téli működés alapfeltétele, ezáltal az állandó fűtési használat lehetősége minden Fisher Professional készüléknél adott. Elérhető egy ún. 8°C temperáló fűtés, amivel megóvhatja a lakást, vagy akár a nyaralót, ha hosszabb ideig üresen hagyja télen. A melegindítás funkció abban segít, hogy ha a készüléket bekapcsolja, akkor a ventilátor csak akkor indul be, amikor a hőcserélő már meleg, így nem fog bekapcsoláskor hideg levegőt fújni. A készülék Wifi előkészítéssel rendelkezik, egy opciós kiegészítő segítségével akár telefonjáról is irányítható. Így hazaérve már kellemes meleg fogadhatja otthonában.

A Fisher Professional sorozat különböző szűrőkkel is fel van szerelve a tiszta és egészséges levegőért, ezek többek között a „plazmaszűrő”, mely segít az allergiás panaszok csökkentésében, „Silver Ion” szűrő, „Hideg katalitikus” szűrő, extra finom porszűrő, melyek szintén a friss és tiszta levegőt biztosítják.

Az A+ fűtési és az A++ hűtési energiaosztály a legjobb ár-érték arányt adja, kis fogyasztás és alacsony rezsiköltség mellett!

Egyéb nyugodt pihenést szolgáló funkciók a csendes működés, kikapcsolható jelzőfény, éjszakai üzemmód és a 24 órás időzítés.

A fentieken felül ősszel, amikor a lakás elkezdhet párásodni, nincs szükség külön párátlanító készülékre, mert a Fisher Professional párátlanító funkciója ezt a gondot is megoldja.

Elérhető teljesítmény nagyságok (névleges fűtőteljesítmény):

  • 2,93 kW
  • 3,8 kW
  • 5,56 kW
  • 7,91 kW

A Fisher Professional sorozatról bővebb információk és részletes műszaki adatok az alábbi weboldalon megtalálhatóak: https://www.fisherklima.hu/professional-sorozat

Markesz Zoltán

FisherSplit klíma

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul