e-gépész online szaklap

Szerelkezz fel a Wavinnal, és garantált ajándékot kapsz!

2017. október 24. | támogatott cikk | |  0 |

Mindegy, mi a meló, a Wavin mindig megbízható munkatársad – ráadásul most még meg is ajándékoz! Elindult a Wavin legújabb promóciója, mely minden víz- és fűtésszerelőt arra buzdít: Szerelkezz fel a Wavinnal! A kampányhoz csatlakozók ráadásul garantált ajándékokkal lesznek gazdagabbak!

Látogass el a szerelkezzfel.wavin.hu oldalra, vagy szerezz magadnak egy egyedi kódot tartalmazó szórólapot a résztvevő kereskedőknél, regisztrálj az oldalon, és hasznos ajándékot kapsz, melyet postán juttatnak el hozzád.

És ezzel még nincs vége a meglepetéseknek! A Wavin ismeri a szerelőkre váró kihívásokat, és mindig azon van, hogy megoldásaival könnyebb legyen letudni a melót. Ezért is kínálnak olyan hasznos termékeket, mint a Tigris K1 műanyag présidomok. Ha a résztvevő partnerüzletekben december 3–ig promóciós K1 termékcsomagot vásárolsz, azonnal tiéd lehet a csomagban rejlő értékes ajándékok egyike.

Ha pedig szeretnél megismerkedni a Wavinnal, gyere el a Wavin Szerelői Napok egyikére, ahol vendégül látnak egy jó reggelire, és szívesen mesélnek neked különböző rendszereikről és megoldásainkról, te pedig felteheted kérdéseidet nekik! Ha pedig előre jelzed részvételi szándékodat a weboldalon, meglepetéssel is készülnek neked.

PromócióWavin

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul