e-gépész online szaklap

SIG Air Handling bemutatja új márkanevét a CAIROX-t

2017. október 25. | e-gépész | |  0 |

A SIG Air Handling egy Antwerpenben (Belgium) megrendezett nemzetközi sajtótájékoztató során mutatta be az új európai márkanevét a CAIROX-t .

Az elmúlt években az SIG Air Handling az egyik vezető HVAC szereplővé lépett elő az európai lég-, és klímatechnikai piacon azáltal, hogy a cégcsoporthoz számos, jelentős piaci szereplő csatlakozott. Ezen növekedés hozta létre, hogy ésszerűsíteni és központosítani kellett a mér meglévő márkákat egyetlen név alá, mely az SIG Air Handling lett.

A saját, új CAIROX márkát az SIG Air Handling jövőbeli fejlődésére és az európai piacon való pozíciójának megerősítésére hoztuk létre,. Az előnyök (a már ismert minőségi termékpalettán felül) közé sorolhatjuk az egységes termékpalettát, magas szintű, többnyelvű műszaki és kereskedelmi dokumentációt, egy nemzetközi, egységes weboldalt kiválasztó szoftverekkel és műszaki tanácsadással. A termelési részleg és a K+F szoros együttműködésének köszönhetően megoldásokat kínálunk az HVAC épületgépészeti projektekhez.

A CAIROX rácsok, légszelepek és légkezelők széles választéka máris rendelkezésre áll. Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, hogy a legjobb ár-minőség termékeket szolgáltassuk partnereinknek.

www.sigairhandling.hu

(x)

KlímatechnikaLégtechnikaSIG Air Handling

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul