e-gépész online szaklap

Carrier 30RW/RWA vízhűtéses, kondenzátor nélküli folyadékhűtők integrált hidraulikus modullal

2017. szeptember 1. | e-gépész | |  1 |

A 30RW/30RWA Aquasnap folyadékhűtők megbízható és gazdaságos működést szavatolnak.

A 30RW/30RWA folyadékhűtő-család jellemzői a a scroll-rendszerű kompresszorok, a digitális auto-adaptív Pro-Dialog vezérlés, valamint a teljesítményüket tanúsító Eurovent-minősítés.

Az AquaSnap berendezések rendelkezhetnek elpárologtató és kondenzátor oldali hidraulikus modullal , így beszerelésük olyan egyszerű műveletekből áll, mint az előremenő és visszatérő vízvezeték csatlakoztatása.

Az auto-adaptív algoritmus intelligensen vezérli a kondenzátor vízszivattyújának fordulatszámát és a glikolhűtő ventilátorok (30RW) vagy a léghűtéses kondenzátor ventilátorait (30RWA), így gondoskodva a megbízható és gazdaságos működésről bármilyen éghajlati viszonyok között.

A 30RW/RWA folyadékhűtők jellemzői és előnyei:

- Tíz különböző méret 109kW-315kW közötti névleges hűtőteljesítménnyel.
- AquaSnap folyadékhűtők scroll-rendszerű kompresszorokkal és digitális auto-adaptív Pro-Dialog vezérléssel.
- A változó fordulatszámú kondenzátor oldali szivattyú automatikusan változtatja a térfogatáramot az ideális kondenzációs hőmérséklet tartása érdekében.
- Előremenő vízhőmérséklet eltolás a külső hőmérséklet alapján (Carrier glikolhűtő vagy kondenzátor esetén), a belépő/kilépő vízhőmérséklet különbség alapján, illetve külső kontaktus alapján (éjszakai vagy „csökkentett” üzemmód).
- A 30RW 160-as mérettől felfelé az elpárologtató és a kondenzátor két összekapcsolt hűtőkörrel rendelkezik. Opcionális kártyával programozhatóak az éjszakai vagy „csökkentett” üzemmódok időtartamai, csendes üzem időszakok az üzemelő glikolhűtő vagy kondenzátor ventilátorok számának csökkentésével, épületfelügyeleti csatlakoztathatóság.
- Hidarulikus blokk nélküli egységeknél 0-10V kimenet 2 utú szelep vagy külső kondenzátor szivattyú fordulatszám szabályozására.
- Nincs szükség üzemi helyiségre – a berendezés akár a közösségi térben is felállítható, ha a helyi előírások ezt megengedik.
- Egyszerű elektromos csatlakoztathatóság és helytakarékos formaterv.

Kattintson ide és kérjen bővebb tájékoztatást értékesítési mérnökeinktől!
(x)

CarrierFolyadékhűtő

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Korbuly Sándor | 2017. szept. 6.

És melyik a kondenzátor nélküli kivitel?

Facebook-hozzászólásmodul