e-gépész online szaklap

Klíma művészi kivitelben

| | |  0 | |

Korunk designelvárásainak már a klíma kiválasztásakor is eleget tudunk tenni, ha a Fisher ART sorozatából választunk magunknak megfelelő berendezést.

A Fisher Art sorozatot elegáns megjelenés, keret nélküli tükrös előlap, V alakú, karcsú formavilág, zajtalan működés jellemezi. A sorozatból elérhetőek a 2,5 kW, 3,5 kW, 5 kW és 7 kW-os teljesítményű gépek, illetve multi rendszerben is alkalmazható.

Két színben kapható a berendezés: antracit szürke és iPhone arany.

Mitől a legjobb választás?

A Fisher ART klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül,
így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

A V alakú karcsú formavilágnak köszönhetően működés közben a berendezés legyezőszerűen szétnyílik, ezzel láthatóvá válik a háttérfény, mely hűtés üzemben kéken, fűtés üzemben pedig narancsszínben világít.

A berendezés érzékeli a környezete fényerejét, így ahhoz igazítja saját fényhatását. A kijelző és az üzemmódjelző fények sötétben elhalványulnak, így éjszaka nyugodtan bekapcsolva hagyhatja a berendezést, míg Ön békésen alszik.

A távirányítóba integrált hőmérséklet-érzékelő segítségével még pontosabban tudja állítani a tartózkodási helyén a kívánt hőmérsékletet,
így növelve a komfortérzetét.

A levegő tisztántartásáról az alábbi szűrők gondoskodnak:

PLAZMASZÛRŐ: egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

Növelt hatékonyságú PORSZÛRŐvel rendelkezik.

HIDEG KATALITIKUS SZAGTALANÍTÓ FINOMSZÛRŐ: egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket stb.).

ÖNTISZTÍTÓ FUNKCIÓval is fel lett vértezve a gép, mely megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

A formavilág mellett nagy hangsúlyt kapott az energiahatékonyság is

Nézze meg kisfilmünket!

Bővebb információ, letölthető termékismertetők és műszaki adatok megtalálhatóak a https://www.fisherklima.hu/art-sorozat weboldalon.

Berkesi Balázs

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul