e-gépész online szaklap

Carrier 61WG: Eurovent minősítéssel rendelkező vizes hőszivattyú

| | |  0 | |

A 61WG egységet kereskedelmi, lakossági és ipari felhasználásra tervezték. Egyedi módon egyesíti a kimagasló teljesítmény és a sokoldalú felhasználhatóság előnyeit.

A 61WG típust magas hőmérsékletű fűtést igénylő felhasználási területekre terveztük: legfeljebb 65°C-os forró vizet képes előállítani, COP-értéke >5. A 61WG típus magas hőmérsékleti tartományának köszönhetően a legtöbb fűtési rendszerrel kompatibilis, akár új, akár felújított épületekben is elhelyezhető, és használati meleg víz előállítására is alkalmas.
Minden készülék rendkívül kis méretű házban egyesíti a kimagasló teljesítmény, a sokoldalú felhasználhatóság és a Plug&Play rendszerű csatlakoztathatóság előnyeit. További jellemzőik a legmodernebb, R410-A hűtőközeget használó, scroll-rendszerű kompresszorok, a változtatható fordulatszámú szivattyúk és a készülék felső vagy hátsó részén kialakított vízcsatlakozás.

A teljes sorozat számos különböző opcionális jellemzővel egészíthető ki:
- Fokozott hangszigetelés
- Két berendezés összekapcsolása master/slave üzemmódban
- Csatlakozó karmantyú az elpárologtató és a kondenzátor-csatlakozóhoz
- Több féle hidraulikus modul az elpárologtató és/vagy kondenzátor-egységhez, különböző üzemi nyomásszintekkel és változó vagy fix fordulatszámú szivattyúkkal
- Akár 65°C-os meleg víz előállítás a kondenzátor oldalon, és akár -5°C-os közeghőmérséklet melletti üzem az elpárologtató oldalán glikol-oldattal
- Kondenzátor- és elpárologtató-oldali biztonsági hidraulikus komponensek
- Csatlakoztatható épületfelügyeleti rendszerhez
- A készülék és a különböző működési paraméterek távvezérlése

Kattintson ide és kérjen bővebb tájékoztatást értékesítési mérnökeinktől!

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul