e-gépész online szaklap

Megújult Compact sorozat a FUJITSU-tól

| | |  0 | |

2017 januárjától az LMCA szériát fokozatosan leváltotta az LMCE sorozat. A csendes kültéri egységet és a praktikus, jól használható távirányítót megtartva új beltéri egységet kapott a berendezés.

A készülék a főbb paramétereiben nem változott, a kiemelkedő funkciókon és műszaki tulajdonságokon a gyártó nem változtatott.

A beltéri egység viszont teljesen megújult. Elegáns, gyöngyházszínű burkolatot kapott, amely egyedi megjelenést kölcsönöz a berendezésnek. A levegő áramlás geometriáját magasabb szintre emelték, a légelosztás még egyenletesebb lett. A beltéri egységek multi kültéri egységre is köthetők.

Az LMCE széria - hasonlóan az összes FUJITSU berendezéshez, EUROVENT minősítéssel rendelkezik.

A Compact sorozat tagjai:

beltéri / kültéri egység hűtési / fűtési teljesítmény
ASYG07LMCE/AOYG07LMCE 2,0 kW / 3,0 kW
ASYG09LMCE/AOYG09LMCE 2,5 kW / 3,2 kW
ASYG12LMCE/AOYG12LMCE 3,4 kW / 4,0 kW
ASYG14LMCE/AOYG14LMCE 4,0 KW / 5,0 kW

Főbb jellemzők:

Negatív-ion szagtalanító és Apple-catechin légtisztító szűrő: kiszűri a mikroszkopikus porrészecskéket és egyéb szennyeződéseket, az erősen antioxidáns hatású catechin vegyület elpusztítja a kórokozókat.

Szuper csendes ventilátorfokozat: beltéri egységnél a hangnyomásszint 21 dB(A)

Alacsony zajszintű üzemmód kültéri egységnél: a funkció választásával a kültéri egység hangnyomásszintje 3 dB (A)-lel csökken

Időzítő funkció: a 24 órás programozhatóság segítségével előre beállíthatja a klíma ki-, vagy bekapcsolási idejét

Az ALL DC inverteres teljesítményszabályozás magas hatékonyságot tesz lehetővé (inverteres kompesszor, és ventilátormotor)

Melegindítás: fűtő üzemmódban csak akkor kezdi el befújni a készülék a levegőt, ha az már felmelegedett.

A turbó üzemmód bekapcsolásával a lehető legrövidebb idő alatt éri el a beállított hőmérsékletet, majd magától visszaáll normál üzemmódra.

Automatikus újraindulás: egy esetleges áramkimaradás után a berendezés automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

WIFI vezérlés – opció

Ha a Fujitsu termékeivel kapcsolatban műszaki vagy egyéb segítségre van szüksége, keresse a Columbus Klíma mérnökeit a 06 26 588 588-as központi számon.

Nagy János

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul