e-gépész online szaklap

Carrier 38AW/80AW levegő-víz split hőszivattyúk

| | |  0 | |

A beépített inverterrel ellátott, reverzibilis, XP Energy levegő-víz split hőszivattyúk elsődleges felhasználási területei a lakóépületek és a kisebb kereskedelmi létesítmények. Fő jellemzőik a kiemelkedő energiahatékonyság, a kivételesen halk működés és a széles működési hőmérséklettartomány.

Ezek a készülékek a legfrissebb műszaki újításokat tartalmazzák: R410A hűtőközegük nem károsítja az ózonréteget, egyenáramú inverteres Twin Rotary rendszerű kompresszorokkal, alacsony zajszintű ventilátorokkal és mikroprocesszoros vezérléssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hőmérséklet követő szabályozást és az integrációt meglévő fűtési rendszerbe Opcionális kiegészítők között megtalálhatók szobai vezérlők LCD kijelzővel, előre szerelt két zónás készlet szivattyúkkal, szelepekkel, amely a beltéri egység alá szerelhető és megoldja két különböző hőmérsékletű fűtési kör vezérlését. Ezen felül választható alternatív külső hőmérséklet szenzor, szobai szenzor, beltéri egységbe integrálható HMV váltószelep készlet, illetve HMV tárolók egy vagy két hőcserélővel.

A 38AW/80AW sorozat tervezésekor az egyik fő szempont az egyszerű telepítés és karbantartás volt; ezek a modellek tovább erősítik a Carrier jó hírnevét, melyet kimagasló minőségű, megbízható termékeivel szerzett magának. Az XP Energy termékcsalád rugalmasságát tovább növeli, hogy a felhasználó igényétől függően csak fűtő vagy reverzibilis változatban is kaphatók.
Az XP Energy hőszivattyú-rendszerek a Carrier különböző kazettás, alacsony, közepes és magas nyomású légcsatornázható, konzolos, valamint mennyezeti vagy falra szerelhető fan-coil egységeivel is kiegészíthetők.
Lépjen kapcsolatba a Carrier értékesítő mérnökeivel, és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást!

CarrierHőszivattyú

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul