e-gépész online szaklap

Carrier 30RBSY AquaSnap légcsatornázható, léghűtéses folyadékhűtő

| | |  0 | |

Az Eurovent-minősítéssel rendelkező Carrier AquaSnap 30RBSY (40-153 kW) léghűtéses folyadékhűtőket kereskedelmi létesítményekben, például irodákban és szállodákban, valamint ipari környezetben történő felhasználásra terveztük.

A 30RBSY sorozat tagjai a legfrissebb technológiai újításokat tartalmazzák, és a készülékházban elhelyezkedő hidraulikus modullal is felszerelhetők, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a telepítést.

Valamennyi Carrier 30RBSY hűtő teljes egészében alumíniumból készült mikrocsatornás kondenzátor hőcserélőkkel, scroll-kompresszorokkal, alacsony zajszintű ventilátorokkal, auto-adaptív, mikroprocesszoros vezérléssel és elektronikus expanziós szeleppel rendelkezik,emellett R410A hűtőközegük nem károsítja az ózonréteget.

Ez a sorozat a fentieken kívül opcionális jellemzőkkel is kiegészíthető, többek között:

- Magas és alacsony nyomású, változtatható sebességű ikerszivattyúval ellátott, hidraulikus modul tágulási tartállyal, hőmérséklet- és nyomásérzékelőkkel, vízszűrővel.

- „Super Enviro-Shield” korrózióvédelmi rendszer rendkívül tartós és rugalmas epoxi-polimer bevonattal, melynek hatékonyságát ASTM B117 szabvány szerinti, 6000 órás sóoldatos permetezéssel tettük próbára.

- Mosható, EN 779 szabvány szerinti G2 szűrőosztályú, szívóoldali szűrő.

- A hidraulikus modulra szerelt elektromos fűtőegységnek köszönhetően -20 °C-ig hatékony fagyvédelem.

- Alacsony hőmérsékletű folyadék előállítása (-15 °C-ig).

- Párhuzamosan kötött készülékek üzemeltetése master/slave üzemmódban.

- Részleges hővisszanyerés, melynek révén a rendszerből a hűtött víz előállításával egyidejűleg ingyenes forró víz is kinyerhető.

Lépjen kapcsolatba értékesítő mérnökeinkkel, és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul