e-gépész online szaklap

Carrier AquaSnap 30RBS folyadékhűtő

| | |  0 | |

Carrier AquaSnap 30RBS folyadékhűtő irodák, szállodák és ipari létesítmények légkondicionálására

A 40-156 kW közötti teljesítményű, Eurovent-minősítéssel is rendelkező AquaSnap 30RBS folyadékhűtőket a kereskedelmi és ipari felhasználók által támasztott szigorú követelmények figyelembevételével terveztük meg.

A Carrier AquaSnap hűtőiben már megtalálhatók a legújabb technológiai újítások, pl. az R-410A hűtőközeg, az alacsony zajszintű scroll-kompresszor, a „FlyingBird IV” rendszerű ventilátorok, az auto-adaptív mikroprocesszoros vezérlés és az elektronikus expanziós szelep.

Számos – több mint 30 – opcionális jellemzőjüknek és funkciójuknak köszönhetően képesek a lehető legpontosabban alkalmazkodni minden felhasználási körülményhez. Ilyen opciók például a következők:
- Részleges hővisszanyerés, melynek köszönhetően ingyenes meleg víz állítható elő
- Változó térfogatáramú hidaulikus rendszer (VWF)
- Korróziógátló utókezeléssel ellátott kondenzátor
- Nagyon alacsony hőmérsékletű víz előállítása (0 °C-tól -15 °C-ig)
- Párhuzamosan kötött két készülék működtetése master/slave üzemmódban
- Magas és alacsony nyomású hidraulikus modulok
- Kétirányú kommunikációt lehetővé tevő vezérlőpanelek (JBus, Bacnet, LonTalk protokoll)

Válassza a Carrier épületgépészeti (HVAC) megoldásait, és élvezze a csendes és gazdaságos üzemelés, az egyszerű beszerelhetőség és a kimagasló megbízhatóság összes előnyét!

Csendes működés

Minden Carrier AquaSnap 30RBS folyadékhűtőben rezgéscsillapító felfüggesztésre szerelt, alacsony zajszintű scroll-kompresszor dolgozik, de a vibráció további csökkentéséről gondoskodik a szívó- és nyomóvezeték számára kiépített, dinamikus tartórendszer is (Carrier szabadalom). Emellett a kondenzátorban kompozit anyagból készült „FlyingBird IV” rendszerű, alacsony zajszintű ventilátorok működnek (ez szintén Carrier szabadalom), melyek nem keltenek alacsony frekvenciájú zajt.

Gazdaságosság és energiatakarékosság

Az energiatakarékosságot hűtő üzemmódban Eurovent C és D, fűtő üzemmódban pedig Eurovent B és C energiahatékonysági osztály biztosítja. A vezérlő algoritmus a rendszer pillanatnyi, konkrét igényéhez igazítja a víz áramlási sebességét. Részleges terhelésnél csak a valóban szükséges kompresszorok működnek, míg az expanziós szelep alacsonyabb kondenzációs nyomás melletti üzemelést tesz lehetővé. Az opcionális, változtatható fordulatszámú szivattyú révén további energiamegtakarítás érhető el.

Kattintson ide és kérjen bővebb tájékoztatást értékesítési mérnökeinktől!

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul