e-gépész online szaklap

Új Carrier AquaSnap generáció

| | |  0 | |

A Carrier AquaSnap scroll kompresszoros folyadékhűtők optimális teljesítményt nyújtanak a legkülönbözőbb kereskedelmi vagy ipari felhasználási területeken

A 164-528 kW közötti hűtőteljesítményt nyújtó AquaSnap 30RBM és 30RBP folyadékhűtők a legjobb ár-érték arányú megoldást kínálják azon kereskedelmi és ipari felhasználók számára, akiknek fontos az alacsony beruházási költség, az optimális teljesítmény és a kimagasló megbízhatóság.

Az Eurovent-tanúsítvánnyal rendelkező új AquaSnap-generáció kétféle változatban érhető el:

- Az AquaSnap (30RBM) verziót teljes terheléssel történő működésre optimalizáltuk, kis méretének és integrált kivitelének köszönhetően csekély beruházási költséggel telepíthető. A hideg és meleg éghajlatra tervezett AquaSnap különböző kiegészítőkkel felszerelve -20 és +52 °C között üzemeltethető.

- Az AquaSnap Greenspeed® (30RBP) verziót részterhelésre optimalizáltuk, és olyan körülmények közé ajánljuk, ahol a magas ESEER/IPLV értékek az alapelvárások közé tartoznak. A változó fordulatszámú kondenzátor-ventilátorokkal és változó fordulatszámú szivattyúval felszerelt AquaSnap Greenspeed® modell kimagaslóan jó részterheléses teljesítményt, ezáltal a folyadékhűtő teljes élettartama során alacsonyabb üzemeltetési költségeket kínál. A részterhelés során mérhető alacsony zajszint pedig nagy előnynek számít az olyan területeken, ahol a csendes üzemelés is alapkövetelmény. Amellett, hogy hatékonyan és csendesen működik, az AquaSnap Greenspeed® már alapkiépítésben is alkalmas akár -20 és +48 °C közötti üzemeltetésre is.

A Carrier AquaSnap folyadékhűtői a jelenleg elérhető legjobb technológiai megoldásokat alkalmazzák:
- Az ózonréteget nem károsító, csökkentett tömegű hűtőközeg
- Scroll kompresszorok
- Változó fordulatszámú Greenspeed® ventilátorok (a 30RBP modelleknél)
- Novation® rendszerű mikrocsatornás kondenzátor hőcserélők új alumíniumötvözettel
- Alacsony vízoldali ellenállású lemezes hőcserélők
- Automatikusan alkalmazkodó, mikroprocesszoros vezérlés intelligens Greenspeed® rendszerrel
- Touch Pilot vezérlés opcionális internetes kapcsolattal és színes, érintőkijelzős kezelőpanellel
- A különböző opcióknak köszönhető további energiamegtakarítás: direkt elpárologtatású hűtőkörön belüli szabadhűtő opció, vízoldali szabadhűtés opció részleges vagy teljes hővisszanyerés

Lépjen kapcsolatba magyarországi partnereinkkel, és találja meg az Ön vállalkozása számára legmegfelelőbb megoldást!

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul