e-gépész online szaklap

A Fisher klíma 2017-es oldalfali split modelljei

| | |  0 | |

Pár szóban bemutatnánk a 2017-es évben már elérhető Fisher oldalfali split modelljeit, azok funkcióit, szolgáltatásait és főbb ismérveit. A Fisher klíma választékában 3 különböző sorozat érhető el 2,5kW – 7kW hűtési teljesítmény tartományban, ezek a Summer, Professional és „Art” – Dizájn sorozatok. Az alábbiakban néhány fontos jellemző kiemelésével bemutatnánk az egyes sorozatok előnyeit, felhasználási területeit és szolgáltatásait. Mindhárom sorozatnál elérhetőek többek között a következő, néhány szóban részletezett funkciók, melyek gazdaságos működést, tiszta, egészséges levegőt és kényelmet nyújtanak.

Funkciók a tiszta és egészséges levegőért:

Plazmaszűrő: egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porszemcséket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

„Hideg katalitikus” szagtalanító finomszűrő: egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb.).

Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító adott gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

Funkciók a gazdaságos működésért:

„A+”, illetve „A++” energiaosztály: a Fisher berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezések rendkívül energiahatékonyak, csökkentve így a rezsiköltséget. A berendezések „standby” vagyis készenléti állapotban mindössze 1 W-ot fogyasztanak.

DC inverteres teljesítményszabályozás: olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítás is elérhető a hagyományos berendezésekhez képest. A készülékek kültéri egységének ventillátor motorja is inverteres szabályzású, így jóval csendesebb a működésük.

Extra funkciók a kényelemért:

Opcionális WIFI csatlakozás: A Fisher klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaért, kellemes hőmérséklet fogadja otthonában.

„Follow me” funkció: kihelyezett hőmérsékletérzékelés, ami azt jelenti, hogy a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő végzi.

Párátlanító üzemmód: csökkenti a levegő páratartalmát anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.

8 °C-os temperálás a fagyvédelem miatt.

Melegindítás: fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el.

Automatikus újraindulás áramszünet után.

Időzítés

Az egyes sorozatok felhasználási területei

Fisher Summer sorozat:

Ha csak ritkán használná a klímát fűtésre, hűvösebb napokon átmeneti időben, viszont fontos a kis fogyasztás, a levegő minősége és a csendesség, akkor a nyári hűtéshez tökéletes választás ez a sorozat.

Fisher Professional sorozat:

Ha fontos, hogy a klíma tudjon fűteni akár egész évben (melyhez a kültéri egység tálca- és kompresszor fűtése elengedhetetlen), kedvezményes áramtarifát (H és GEO tarifa) lehessen igényelni hozzá és egy igazán gazdaságos és szuper hatékony készülékre van szüksége télen/nyáron, akkor tökéletes választás ez a sorozat.

Fisher Art sorozat:

Ha nagyon fontos a dizájn és elvárás, hogy a készülék a kor élenjáró funkcióit tudó klíma legyen, akkor tökéletes választás a 2 színben (antracit szürke és iPhone arany) elérhető Fisher Art sorozat.

Bővebb információ, letölthető termékismertetők és műszaki adatok megtalálható a www.fisherklima.hu weboldalon.

Markesz Zoltán

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul