e-gépész online szaklap

A jövő motortechnológiája megérkezett

2017. május 16. | támogatott cikk | |  0 |

Szeretné megtapasztalni a rendkívüli energiahatékonyság és kiemelkedő szivattyú-teljesítmény előnyeit? Ez mind lehetséges az új Grundfos IE5 motorok által.

Mint az iparág úttörője, büszkén mutatjuk be a világ egyik leghatékonyabb motorjait, az új MGE IE5 motorokat, amelyek használatával 10%-os energiamegtakarítást, és akár 25%-kal kevesebb megtérülési időt érhet el az IE3 hatásfok osztályhoz képest.

Ezzel a motorral páratlan szintű teljesítményt érhet el. Ez a motortechnológia már meghaladja az elkövetkező IE3 törvényi előírásait. Az IE5-ös besorolás a jelenleg elérhető legmagasabb hatékonyságnak felel meg, az ilyen motorok messze meghaladják az aktuálisan érvényes, villanymotorokra vonatkozó törvényi követelményeket. Valamennyi Grundfos MGE motor és az alapkivitelben ezekkel szerelt TPE és CRE szivattyúcsalád – 0,75 kW-tól 11 kW-ig – megfelel az IE5 hatásfokosztály előírásainak.

Az MGE motorok páratlan teljesítményének titka az alkalmazott intelligens technológiákban rejlik, amelyek jelentős energia megtakarítást eredményezhetnek Önnek.

Szeretne bővebb információt a Grundfos IE5 motorokról? Töltse le a tájékoztató katalógusunkat.

www.grundfos.hu

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul