e-gépész online szaklap

A SIG Air Handling új márkaneve, a CAIROX

| | |  0 | |

Még 2016. szeptember 22-én az SIG Air Handling bemutatta új európai márkanevét, a CAIROX-t egy Antwerpenben (Belgium) megrendezett nemzetközi sajtótájékoztató során. Az elmúlt években az SIG Air Handling az egyik vezető HVAC szereplővé lépett elő az európai lég-, és klímatechnikai piacon azáltal, hogy a cégcsoporthoz számos, jelentős piaci szereplő csatlakozott. Ezen növekedés hozta létre, hogy ésszerűsíteni és központosítani kellett a már meglévő márkákat egyetlen név alá, mely az SIG Air Handling lett.

A saját, új CAIROX márkát az SIG Air Handling jövőbeli fejlődésére és az európai piacon való pozíciójának megerősítésére hoztuk létre. Az előnyök (a már ismert minőségi termékpalettán felül) közé sorolhatjuk az egységes termékpalettát, magas szintű, többnyelvű műszaki és kereskedelmi dokumentációt, egy nemzetközi, egységes weboldalt kiválasztó szoftverekkel és műszaki tanácsadással. A termelési részleg és a K+F szoros együttműködésének köszönhetően megoldásokat kínálunk az HVAC épületgépészeti projektekhez.

A CAIROX rácsok, légszelepek és légkezelők széles választéka máris rendelkezésre áll. Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, hogy a legjobb ár-minőség termékeket szolgáltassuk partnereinknek.

További információ itt.

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul