e-gépész online szaklap

Hamarosan nyit a CONSTRUMA csokor, regisztráljon már ma!

| | |  0 | |

Már elindult a regisztráció a szakmai látogatók számára a kiállítás honlapján, az idei konferencia programmal együtt, mely folyamatosan frissül majd.

A kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM kiállítás, az épületgépészeti szakma csúcsrendezvénye a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor részeként április 5-9. között kerül megrendezésre.

Érdemes már tervezni a látogatást, hiszen a korábbi évekhez képest sokkal intenzívebb kiállítói érdeklődést váltott ki az idén a kiállítás, így elmondható, hogy a pavilonok teltházasak, ami előrevetít egy nagyszabású rendezvényt a látogatók számára.

Az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA Kert), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát április elején a HUNGEXPO területén.

Konferenciaprogram regisztrációval

A konferenciaprogram már elérhető a kiállítás honlapján, melyekre már regisztrálni is lehet.

A JÖVŐ OTTHONA – intelligens megoldások egy kézben

Újdonság a JÖVŐ OTTHONA projekt, egy kiállítás a kiállításban, gipszkarton falakból felépített enteriőrökkel. A küldetése – a legújabb design trendek és épületgépészeti megoldások felvonultatása mellett - az, hogy interaktív módon szemléltesse, hogy az okos otthon költséghatékony, kényelmes és nagyon trendi. Ezen kívül bemutatja, hogyan lehet egy eszközről irányítani a helyiségekben elhelyezett, különböző rendszerű árnyékolástechnika, világítástechnika, fűtés/hűtés, hifi, vízkezelési, biztonságtechnikai berendezéseket.

A jövő munkavállalója

A CONSTRUMA csokor másik újdonsága aCONSTRUMA / HUNGAROTHERM ÁLLÁSBÖRZE lesz, melyet egy profi partner, a RANDSTAD Hungaryszervez a kiállítás idején a látogatók számára, ahol a kiállítók általmeghirdetett állásajánlatokkal is találkozhatnak majd egy helyen. A végzős középiskolás és felsőoktatási intéménybe járó diákok számára is terveznek ezzel kapcsolatos workshop előadásokat, naponta több alkalommal arról például, hogyan kell jó önéletrajzot készíteni, hogyan kell felkészülni egy állásinterjúra.

Tárlatvezetések a szakmának

További újdonságként a szakmai látogatók számára szervezett tárlatvezetések is lesznek különböző témákban., ennek részletei is megtalálhatók lesznek a honlapon az előzetes jelentkezéssel együtt. Ízelítőül a gépészeknek szóló tárlatvezetés:

Gépészetről – építészeknek
Indulás: ÉVOSZ standja, A pavilon, 311C1
2017. április 6., csütörtök, 15:00
2017. április 7., péntek, 14:00

Lesz az idén is ÖKO CITY megújult formában, továbbá épületgépész Forma 1 verseny, hétvégi képzés épületgépész témákban a MERKAPT szervezésében és további számos bemutató tanácsadás.

Érdemes tehát feljegyezni a naptárba az időpontot és regisztrálni a kiállításra már most!

Nyitva tartás: április 5-9., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.hungarotherm.hu; www.construma.hu
(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul