e-gépész online szaklap

Az új SensAir, forradalmi klímaelválasztás a Biddle-től

| | |  0 | |

Az új SensAir komfort-légfüggönnyel Biddle ismét új mértéket állított fel a klímaelválasztás területén. Nincs még egy légfüggöny, amely ilyen magas komfortot ilyen takarékos energiafelhasználással egyesít – és ezt folyamatosan nyitott ajtók mellett. A SensAir-be bekerült a Biddle által az elmúlt 60 év alatt összegyűjtött összes tapasztalat. A kedvelt CA2 komfort-légfüggöny utódja  minden ajtónyílás fölött nagyon jól mutat az energiahatékonyság, komfort, design és zajszint kérdéseiben.

Autoaktív szabályozás
A SensAir a Biddle új autoaktív szabályzójával rendelkezik. Ez a szabályzó az ajtónyílás területén uralkodó aktuális, pontos információk alapján automatikusan és folytonosan beállítja a SensAir légsebességét és léghőmérsékletét. Így a készülék optimális működése mindig biztosított. Az új, szabadalmaztatott i-sense infravörös technológia érzékel minden hőmérsékletet, miközben az ajtónyílás körüli területet gondosan ellenőrzi. Az eredmény: állandó, optimális és energiahatékony beltéri klíma, kézi beavatkozás nélkül.

Bármelyik szabályozórendszerhez
A SensAir gyárilag a felhasználóbarát b-touch kezelőegységgel érkezik, amellyel a klímabeállításokat közvetlen a helyszínen el lehet végezni. Az integrált modbusprotokoll segítségével a készülék központilag is vezérelhető. Ezen felül a SensAir a b-connect modulon keresztül távoli hozzáféréssel is ellenőrizhető, így Önnek bármikor rálátása lehet az energiafelhasználásra és a saját SensAirjának klímabeállításaira.

Csendes üzem és modern design
A SensAir nem csak csendes, hanem új megjelenésének köszönhetően harmonikusan illeszkedik bármilyen belső környezethez. Karcsú formájával és modern külsejével a SensAir minden belteret gazdagít. Az oldalsó burkolatok kivehető betétjeit a vevő kívánsága szerint különféle színekben és logókkal lehet kialakítani.

És ezeken felül...
A SensAir különféle hőforrásokkal üzemeltethető, mint meleg víz, elektromos áram, vagy környezeti levegő. DX (VRV/VRF rendszerekhez) - és hibrid kivitelek is kaphatók. A takarékos hibridvariáns először a rendelkezésre álló hulladékhőt hasznosítja. A SensAir 2,0 és 3,8 m közötti magasságú ajtónyílásokban alkalmazható. Ezzel a felhasználási lehetőségei végtelenek. Az új SensAir komfort-légfüggönnyel Biddle ismét bizonyította vezető szerepét, mint a hatékony klímaelválasztási rendszerek és szabályozók szállítója.

Forgalmazó: GYURMA

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul