e-gépész online szaklap

A CONSTRUMA csokor teltházas lesz áprilisban

| | |  0 | |

A kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM kiállítás, az épületgépészeti szakma csúcsrendezvénye a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor részeként április 5-9. között kerül megrendezésre.

A kiállítási csokor lényegesen intenzívebb kiállítói érdeklődést váltott ki az idén, így már most elmondható, hogy a pavilonok teltházasak, ami előrevetít egy nagyszabású rendezvény a kiállítók számára.

Az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA Kert), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát április elején a HUNGEXPO területén.

A szinergiák legjobb kihasználása érdekében a HUNGAROTHERM egy része ezúttal is az A pavilonba kerül a CONSTRUMA mellé, és a D pavilonban pedig főként a megújuló energia (RENEO) témaköre jelenik meg. A G és F pavilonokat az OTTHONDesign kiállítói töltik meg, a CONSTRUMA KERT pedig ezúttal is a C pavilonban kap helyet.

A széleskörű szakmai programok mellett – melyek regisztrációval együtt március elejétől elérhetők a honlapon- kiemelt tartalmak is lesznek.

Megújult formában jelentkezik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő ÖKOCITY projekt, melynek fókuszában– a korábbi évektől eltérően – a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai állnak majd.

Újdonság a JÖVŐ OTTHONA projekt, egy kiállítás a kiállításban, gipszkarton falakból felépített enteriőrökkel. A küldetése – a legújabb design trendek és épületgépészeti megoldások felvonultatása mellett - az, hogy interaktív módon szemléltesse, hogy az okos otthon költséghatékony, kényelmes és nagyon trendi. Óriás tabletekről lehet majd irányítani a helyiségekben elhelyezett berendezéseket: árnyékolástechnika, világítástechnika, fűtés/hűtés, hifi, vízkezelés, biztonságtechnika, stb.

A CONSTRUMA csokor másik újdonsága pedig aCONSTRUMA / HUNGAROTHERM ÁLLÁSBÖRZE lesz, melyet egy profi partner, a RANDSTAD Hungaryszervez a kiállítás idején a látogatók számára, ahol a kiállítók általmeghirdetett állásajánlatokkal is találkozhatnak majd egy helyen. A végzős diákok számára is terveznek ezzel kapcsolatosan workshop előadásokat, tanácsadást.

További újdonságként a szakmai látogatók számára szervezett tárlatvezetések is lesznek, melynek előkészületei most zajlanak, márciusban ennek részletei is megtalálhatók lesznek a honlapon az előzetes jelentkezéssel együtt.

A szakmai látogatók mellett a végfelhasználóknak is számos programot tartogat a kiállítási csokor: hétvégi képzés épületgépészeti témákban a MERKAPT szervezésében, építőipari, lakberendezési és kerttervezési tanácsadások, CSOK stand. A részletes programismertetők márciusban már megtalálhatók lesznek a honlapon.

A szakmai regisztráció a kiállítás szakmai napjaira illetve a konferenciákra márciusban már elérhető lesz a honlapokon.

Nyitva tartás: április 5-9., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.hungarotherm.hu; www.construma.hu

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul