e-gépész online szaklap

A víz energiája

| | |  1 | |

Írtunk mi már ion- és kavitációs kazánokról, gázmágnesről, és még néhány megkérdőjelezhető technológiáról. A vízzel kapcsolatban boncolgattuk a fordított ozmózisos víztisztítást, de amit most találtunk, az több, mint izgalmas: a víz belső energiájáról lesz szó.

Csiha András találta számunkra a vital.hu oldalon a "Mikor, mennyi és milyen vizet fogyasszunk?" című cikket, ebből idézünk most:

„Milyen vizet igyunk?

Amikor a vizet kiszakítjuk természetes közegéből és elosztó rendszerek rabjává tesszük, energetikailag sérül. Egyenes csöveken kényszerítjük átfolyni, ahol nagy nyomásnak van kitéve, hatalmas tartályokban tároljuk, desztilláljuk, vagy vegyszereket adunk hozzá. Ezek persze mind rendkívül más behatások, mint amik a vizet természetes közegében érik. Így vesztik el a korábban élő, életenergiában gazdag víz kristályai gyönyörű, természetes struktúrájukat és energiájukat természetes közegükből való kiszakításuk során! Mivel szervezetünkben az élettani folyamatok rendezett szerkezetű vízben tudnak maradéktalanul végbemenni, ezért a szétesett kristályszerkezetű vizet a szervezetnek először át kell alakítania, ami jelentős energiaveszteséggel jár.”

Csiha András gondolatai:

"Szerencsétlen vízkristályok, belegondolni is rossz hogy mi mindent kell elszenvedniük. És az energetikai sérülésnél még csak nem is említik a kisebb tartályokat, a nem egyenes csöveket, hogy a szűkítésekről-bővítésekről meg ne is beszéljünk! Még szerencse, hogy majd’ halálra kínozva ugyan, de végül valahogy mégis csak ki tudnak vergődni abból a börtönlabirintusból, kínzókamrából. Kijutva viszont már alig várja szerencsétlen víz, hogy valaki megigya, hiszen a mi energiánkat elszívva nyerheti csak vissza a sajátját! Hogy azután mire megy vele…, maradjunk annyiban, hogy ismét erőtől duzzadva is szomorú vége lesz.

És még ennek az energiavámpír víznek a nagyobb mértékű fogyasztására akarnak rábeszélni minket – igaz, egyben meg is mutatják a túlélés egyetlen helyes útját: vegyünk tőlük például egy speciális 1.3 literes Aladdin kancsót négy még speciálisabb Mythos pohárral csekély 31 860 Ft áron (a smucigabbak esetleg megúszhatják két pohárral 25 880 Ft-ból is), és már meg is vagyunk mentve!

Felmerült viszont bennem az az egyáltalán nem elhanyagolható kérdés, hogy mi lesz azzal az éltető energiával, amit a szerencsétlen víz elveszít kálváriája során?

Ha igaz az energia-megmaradás törvénye (vagy már abban sem bízhatunk?), akkor a tartályoknak és csőhálózatoknak viszont hihetetlen mértékben fel kell töltődniük a víztől aljas módon lenyúlt energiával! Logikus a kérdés, hogy akkor miért nem veti szét őket ez a folyamatosan és galád módon elrabolt energia? Vigyázat emberek, ebből még óriási katasztrófa lehet!

Hál’ istennek, van viszont egy nagyon pozitív olvasat is. Ha már ez a helyzet, fel van adva a lecke: csak ki kell nyernünk valahogy ezt a kifogyhatatlan energiát, így nem csak a katasztrófa kerülhető el, hanem megoldódik az emberiség minden energiagondja is, amíg világ a világ! Ámen."

A cikket, amiről egyébként egyértelmű, hogy PR-anyag, több más portál is átvette. De kicsit továbbkattintgatva még érdekesebb megállapításokat is találunk. Egyet idézünk ezek közül, melynek forrása a zöldújság.hu:

"Felmerül a kérdés, hol érzi jól magát a víz? Svájci tudósok erre a kérdésre keresték a választ és Dr. Masaru Emoto – a nemrégiben elhunyt japán tudós és író - módszerét követve, fagyasztott kristályokkal kísérletezve, fontos felfedezést tettek: a víz reagál az őt tároló edény alakjára. Megállapították, hogy a legoptimálisabb eredmény az aranymetszés szabályait követve érhető el."

Az internet mindent elbír.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


warcraft4 | 2017. júl. 14.

Nagyszerű :) http://egeszseg-vilag.hu

Facebook-hozzászólásmodul