e-gépész online szaklap

Az Uponor komplex logisztikai szolgáltatása

2016. november 15. | támogatott cikk | |  0 |

Az Uponor célkitűzése a kiváló minőségű termékek és rendszerek hatékony biztosítása a partnerek számára. A beszerzés, tervezés, gyártás, minőség, raktározás és szállítás mind egy jól összehangolt ellátási lánc szemeit képezik, amelynek célja hogy az általunk kínált termékek biztosan kulcsszerepet játsszanak az emberek életszínvonalának javításában.

Az Uponor folyamatosan fejleszti ellátási láncát, hogy termékeit hatékonyan, pontosan, teljes egészében és biztonságosan el tudja juttatni minden vevőhöz. Gyártó létesítményeik koncentráltak, és vezető pozíciójuk miatt kritikus gyártási tömeget értek el az utóbbi években.Ez a két tényező versenyelőnyt biztosít a különböző technológiák terén, ami tovább fokozza kínálatuk minőségét és értékét.

A prémium minőség része a magas szintű szolgáltatás

Szolgáltatásunkfontos része a logisztika. Az áru gyors elérhetősége válságos időszakokban még jobban felértékelődik, ezért külön logisztikai szakértő figyeli rendszeresen az árumozgást és követi az igényeket. A különböző mutatók, amivel a szolgáltatás minőségét mérjük, rendszeresen 90-95% felett vannak, jelenleg nem tapasztalható hiány.

Uponor logisztikai központ - Kecskemét

A kecskeméti logisztikai központunkból szolgáljukki a Közép-Kelet Európai országokat is (Magyarország, Románia, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Bulgária) így közel kétszáz millió forint értékben raktározunktermékeket, hogyügyfeleinket a lehető leggyorsabban tudjuk kiszolgálni. A megrendeléseket minden nap 14 óráig lehet leadni nagykereskedő partenereinken keresztül, ebben az esetben akár 24 órán belüllehetséges a kiszállítás súlytól függően 3.000-10.000 Ft + ÁFÁ-ért. Nettó 600.000 Ft érték felett lehetőség van közvetlen helyszínre való szállításra is (szintén akár 24 órán belül, kecskeméti raktárban megtalálható termékek esetén), díjmentesen.Az előszigetelt távvezetékek is raktárról szállíthatóak, ami szintén akár 24 órán belül elérhetőek. A termékeket igény esetén méretre is vágják.

Az cégünk valódi sikere profi partnereinek sikerétől függ – ezért sokféle szempontot számításba veszünkaz Uponornál, ha a minőségről van szó: támogatás, vevőszolgálat, hosszú távú megbízhatóság és termékminőség, hogy csak párat említsünk ezek közül.

Az Uponor működésének alaptétele, hogy értéket teremtsünk vevőinknek és partnereinknek. A cél a hosszú távú együttműködés, megbízható partneri kapcsolatok kialakítása, és olyan megoldások tervezése, amelyek lehetővé teszik, hogy a vevők vállalkozásai sikeresen növekedjenek. A végcél más professzionális vállalatokkal való együttműködés a jobb emberi környezetek kialakítása érdekében.

Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B
T. +36 1 203 3611
E-mail:info.hungary@uponor.com
www.uponor.hu

Ajánlatkérés:
E-mail: ajanlat@uponor.com
T. +36 1 886 4550

Uponor ellátási lánc

Partnerkereső

(x)

Uponor

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul