e-gépész online szaklap

Épületenergetikai és Épületenergia-hatékonysági Szakosztály

| | |  3 | |

Az Épületenergetikai és Épületenergia-hatékonysági Szakosztályt a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti, Energetikai, Elektrotechnikai és Épületvillamossági, valamint Építési szakmai tagozatai alapították. A Szakosztály az Épületgépészeti Tagozaton belül működik.

A Szakosztály célja az épületenergetika ügyének összefogása, szakmai fórum megteremtése, közös álláspont kialakítása vitás szakmai kérdésekben, kommunikáció és érdekképviselet a szakpolitika felé. A Szakosztály részletes feladatai itt olvashatók (link).
link:

A Szakosztály feladatai különösen: ITT

Tagság

Minden MMK kamarai tag jogosult szakosztályi tagságra. A tagság biztosítja a Szakosztály munkájában való részvétel lehetőségét. Tagjaink e-mailben értesítést kapnak rendezvényeinkről, aktuális információkról, jogszabályi változásokról. A tagság bekapcsolódási lehetőséget biztosít a szakmai műhelymunkába is. Ennek egyik formája az e-gépész honlapon belül működő „Szakmai műhely” levelező fórum, de a rendezvényeinken lehetőség van személyes véleménynyilvánításra is.

A tagok szavazati joggal rendelkeznek, melyet az évente legalább egyszer megtartott taggyűlésen gyakorolhatnak. A Szakosztály elnökségét is a tagság választja.

A Szakosztály tagjai jogosultak hivatalos irataikban tagságuk tényét feltüntetni.

A tagság ingyenes, de nem automatikus. A kamarai tag egyidejűleg több szakmai tagozatnak is tagja lehet.

A jelentkezés e-mailben történik az epuletenergetika@mmk.hu e-mail címen. A jelentkezéshez küldje el elektronikus üzenetben nevét, e-mail címét, kamarai számát, valamint opcionálisan cégnevét és értesítési telefonszámát.

Pártoló tagság

Nem MMK tagok számára is biztosítjuk a Szakosztály munkájába való bekapcsolódás lehetőségét tekintve, hogy fontosnak tartjuk az épületenergetika átfogó képviseletét. Erre a pártoló tagság biztosít lehetőséget. Pártoló tag bárki lehet, aki tevékenységét az épületenergetikai és energiahatékonyság területén végzi. A pártoló tagoknak nincs szavazati joga, de a teljes jogú tagság legtöbb előnyét élvezheti.

A tagság ingyenes, de nem automatikus.

A jelentkezés e-mailben történik az epuletenergetika@mmk.hu e-mail címen. A jelentkezéshez küldje el elektronikus üzenetben nevét, e-mail címét, kamarai számát, valamint opcionálisan cégnevét és értesítési telefonszámát. Tüntesse fel azt is, hogy „pártoló tag”.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Kerling Attila | 2015. dec. 23.

Javasolnám a szakosztálynak az EHAT törvény és végrehajtási rendelete véleményezését.Ma már a MEKH is rájött, hogy ez a törvény dilettáns, betarthatatlan és káros, ezért módosításra szorul. El kellene érnünk, hogy a törvényhozók kikérjék véleményünket, ellenkező esetben, ilyen és ehhez hasonló minősíthetetlen törvények születnek. Egyetértés esetén szívesen leírom véleményemet.


Csoknyai Tamás | 2014. szept. 3.

Köszönjük a jelzést. Kiderült, hogy a levelezőrendszer leállt egy sajnálatos rendszerhiba miatt. Teljesen új szervert kellett üzembe helyezni, és a mentés visszaállítása többé-kevésbé sikerült és még folyamatban van. Sajnos néhány levél valószínűleg el is veszett. Most már működik, teszteltem.


Sümeghy Péter, Energotrade | 2014. szept. 3.

én nem tudtam jelentkezni... :( a megadott e-mail cím nem létezik. Remélem hogy kapunk értesítést az elkészültéről.

Facebook-hozzászólásmodul