e-gépész online szaklap

A Merkapt Kft. tevékenységi körének, fejlesztése, egy új díjmentes szolgáltatással

2011. január 12. | támogatott cikk | |  0 |

Az elmúlt időszak tapasztalatait figyelembe véve az építőipari piacon azok a cégek tudnak talpon maradni, akik képesek folyamatosan munkákat elnyerni, előnyös szerződéseket kötni. Ez azt jelenti, hogy miközben az aktuális építkezés folyik, már a következő munka műszaki előkészítésére, árajánlatok kidolgozására is időt, energiát kell fordítani, hogy a szerződéskötés időben megtörténjen valamint, hogy a cégeknek folyamatos munkája legyen, ne kerüljön „légüres” térbe.

A múlt évben sok kivitelező partnerünk világított rá arra, hogy a napi munkavégzés után, már szinte ember feletti feladat számukra az árajánlatok elkészítése. Ez a feladat sajnos elkerülhetetlen egy cég működése szempontjából, hiszen versenyképes árajánlatok adásával, folyamatosan új megrendelésekre tehet szert.

Cégünk ezen a problémán szeretne segíteni. Számunkra kiemelkedően fontos partnereink sikeres és gazdaságos működése, folyamatos munkavégzése. Ezért erőforrásaink fejlesztésével, egy új szolgáltatást vezettünk be a cégünknél.

A 20 éves Merkapt Kft. szakmailag és kereskedelmileg egyaránt felkészült munkatársai, a lehető legrövidebb idő alatt elkészítik az árajánlatot, amellyel, nagyobb eséllyel pályázhatnak a munka megnyerésére, hiszen a legfrissebb és legjobb beszerzési forrásokból és árakból tudnak naprakész információkkal szolgálni. A cégünk által forgalmazott termékek közül a Walltherm, Geowarm Warmair termékcsoport termékei is megtalálhatók a különböző költségvetés készítő programokban (pl. TERC), ezzel is megkönnyítve az árajánlatok elkészítését. Ezen szándékunkat újabb termékcsoportokkal kívánjuk fejleszteni, melyről a későbbiekben tájékoztatjuk partnereinket.

Amennyiben van egy költségvetés kiírása, de nincs elegendő ideje, hogy versenyképes árajánlatot adjon, legyen az hagyományos értelemben vett épületgépészet vagy megújuló energiákkal kapcsolatos épületgépészeti technológia, küldje el részünkre, és mi elkészítjük Önnek díjmentesen, mind műszakilag, mind ár-érték arányban a legmegfelelőbb ajánlatot.

Szolgáltatásunk segítségével lerövidítheti és hatékonyabbá teheti az ajánlatadásra szánt idejét és elegendő mennyiségű folyamatosan megújuló üzleti lehetőségekhez juthat.

További információ ITT

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul