e-gépész online szaklap

Minőség és energiahatékonyság a CEP Expo konferenciáin

2010. október 5. | támogatott cikk | |  0 |

A magyar építési piacra általában az a jellemző, hogy nem érvényesülnek kellően a korszerű, az Európai Unió színvonalának és elvárásainak megfelelő műszaki követelmények, emiatt az épületek minősége és tartóssága nem megfelelő. Felismerve a téma fontosságát, a kiállítás szervezője, a REECO október 27-én nemzetközi szakmai konferenciát szervez, Passzívházak – minőség, minősítés, minőségbiztosítás címmel.

2010. október 27-28.

Az 2010. október 27-én megrendezésre kerülő Passzívházak – minőség, minősítés, minőségbiztosítás konferencia azokról a minőségi építőanyagokról nyújt bővebb információkat, amelyeket nemcsak a passzívházak, hanem az alacsony energiaszintű családi és sorházak, irodaházak és közintézmények építése és felújítása esetén alkalmazni kellene.

A konferencián szakértők mutatják be a minőségi építkezéshez szükséges feltételrendszereket, szabályozásokat, illetve, hogy mire kell odafigyelni a különböző anyagok, termékek alkalmazása során.

Részletes program és regisztráció

A résztvevők a Magyar Mérnöki Kamarától 1+1, a Magyar Építész Kamarától 1+2 továbbképzési pontot kapnak.

A kiállítás második napján Energiahatékony épületfelújítás – A következő 10 év programjai címmel szervezünk konferenciát a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes szakembereinek részvételével.

A konferencia bemutatja milyen módon és eszközökkel lehet az elkövetkezendő években az épületek felújítását energiahatékony módon végrehajtani. A konferencia három szekcióban kitér a felújítás finanszírozási lehetőségeire, önkormányzati best practice példákat mutat be és felvázolja a legújabb költséghatékony innovatív technológiákat.

Részletes program és regisztráció

További konferenciáinkról itt olvashat bővebben

Ha kiállítani szeretne a CEP Expon kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat vagy keressen minket a 06-1-225-2143-as telefonszámon. Már bejelentkezett kiállítóink listáját is megtalálja itt.

Kedvezményes belépőjegy a CEP Expora

A CEP® Clean Energy & Passive House EXPO rendezvényen 2010. október 27-28. között 55 kiállító mutatja be az innovatív termékeit. A szervező 1000 látogatót és 400 konferencia hallgatót vár az Europa Hotels & Congress Centerbe a kétnapos rendezvényre.

További információk: www.cep-expo.hu

Szervező:
REECO Hungary Kft.
1123, Budapest
Győri út 20
Tel: 06-1-225-2143
Fax: 06-1-225-2145
hungary@reeco.hu
www.cep-expo.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul