e-gépész online szaklap

650 millió méternyi tapasztalat

2010. április 30. | támogatott cikk | |  0 |

Az Uponor pontosan tudja, hogy egy jó többrétegű csővezetékrendszer milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Az Uponor több mint 20 éve áll utánozhatatlanul az ügyfelei közvetlen szolgálatában, és úttörő szerepet tölt be a fejlesztésben. Csővezetékek, idomok és rendszertechnológia – ez az Uponor teljes körű termékkínálata: ellenőrzött biztonság, garantált minőség, a világot átfogó Uponor képviseleti és viszonteladói hálózat – több mint 80 országban.

20 éves tapasztalap a többrétegű csővezeték gyártásában

1990 óta, amikor az első Uponor többrétegű csővezeték elkészült Németországban, a Zella-Mehlis-i gyárunkban ezidáig több mint 650 millió méter csővezetéket gyártottunk le – ez az igazi tapasztalat.

Sokoldalú rendszer

Az Uponor többrétegű csőrendszer a vízellátási hálózat komplett megoldását kínálja – a házbekötéstől a legutolsó csapolókig, akár osztós, akár T-elágazásos vagy körvezetékes kialakítással. A műanyagcsövek merevebb réteggel való ellátása könnyebbé, biztonságosabbá teszik a szerelést és megvédik a csöveket a vízkőlerakódástól a tiszta, iható víz érdekében. A fém fittingek gyártásánál használt réz alapanyagok eleget tesznek az új szigorú németországi ivóvízrendelet minden követelményének. Megszorítások nélkül bármilyen minőségű ívóvízhez használható, amely megfelel az adott ország ívóvíz-előírásainak. Az Uponor többrétegű csőrendszerrel Ön könnyedén, hatékonyabban, problémák nélkül végezheti komplett fűtési csőhálózatok kiépítését is. A kiváló minőségű Uponor többrétegű csővezetékek és a hozzá szükséges rendszerelemek – például prés-, illetve menetes fittingek – használatával könnyedén csatlakozhat bármely az épületgépészet területén ismert radiátorokhoz, illetve egyéb fűtési berendezésekhez.

Átfogó termékkínálat egy kézből

Az Uponor körültekintő a csővezetékhez tökéletesen illeszkedő fittingek gyártása és fejlesztése terén is. A toldókból, könyökökből, T-idomokból és a gyakorlatorientált egyéb rendszerelemekből álló termékkínálat nem hagy kívánnivalót maga után: mindegy, hogy préselni kell vagy a szorítóanyát meghúzni – mindkét megoldás rendelkezésre áll, és tartós, tömör kötést biztosít.

Mindig innovatív

A 2009-es ISH-n bemutattuk a legújabb fejlesztéseinket. Egyrészről a nagydimenziójú alap-, illetve felszállóvezetékek számára fejlesztett új többrétegű csatlakozócsaládot (RS) egészen 110 mm-es átmérőig. Az új Uponor többrétegű nagyátmérőjű (RS) rendszer alkalmazásával lehetővé válik, hogy a nehéz munkát, azaz a csatlakozók préselését nyugodt, komfortos módon végezzük el akár egy munkapadon. Másrészről a 14-32 mm-es átmérőtartományban bemutatott fejlesztés: nincs többé sorjázás – kalibrálás. Ez kevesebb szerelési időt jelent, kb. 30%-ot a préselési munkafázisnál.

Az Uponor a jelenben és a jövőben is nagy figyelmet fordít a folyamatos innovációra. Győzödjön meg róla!
További információ: mindent az ötrétegű csövekről

Uponor

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul