e-gépész szaklap

Médiaajánlat

Frissítve: 2015. október 08.


Szaklapunk talán az első az országban, amely teljes mértékben információalapra helyezte a céges megjelenéseket. Nincs banner – amelynek hatékonysága a felmérések szerint minimális, 1000-4000 látogatóból egy kattint rá -, kivéve esetenként a Hírlevél fejlécét. Nincs reklámszöveg – csak szakmai termékinformáció, ami például a Mérnök Újság felmérése szerint a 2. helyen szerepel olvasói kívánságlistáján.

A „választás tisztasága” miatt cikkeinket élesen elkülönítjük egymástól már megjelenésükben is; a kamarai cikkeket MMK-logóval, a PR-cikkeket PR-felirattal látjuk el, illetve ez utóbbiak dőlt betűvel vannak szedve.
A szaklap bevételének a fenntartásra fordított összegen túli része átszármazik a tervezői társadalomhoz; a kamara Épületgépészeti Tagozata azt a honlapon aktuálisan ismertetett formában, a tagokkal és a partnerekkel egyeztetett és kommunikált formában használja fel.

Cikkíróinknak tisztességes honoráriumot fizetünk – ezúton is biztatunk minden kollégát, hogy írja meg nekünk véleményét bármilyen, általa fontosnak tartott ügyről a szerkeszto@e-gepesz.hu címre.

Megjelenési lehetőségek az E-GÉPÉSZ online szaklapban

1. Résztvevői/Partner csomag:
- havi 20 000 Ft vagy 75 EUR + ÁFA
- hírek, újdonságok korlátlan terjedelemben, max. hetente 1 db, legalább 3 hétig a főoldalon, azután a cikkarchívumban való megjelenítése,
- az összes képzés, esemény megjelentetése az Eseménynaptárban,
- kedvezményes PR-cikk megjelentetési, hírlevél-szponzorálási lehetőség.

2. Hírlevél szponzorálása
- alkalmanként: 50 000 Ft vagy 190 EUR, partnereknek 25 000 Ft vagy 90 EUR + ÁFA
- a szponzor a hírlevél fejlécében 580 x 100 pixel méretű felületet kap, illetve övé a vezércikk utáni 2. cikk (PR) a hírlevélben, kivonatosan, alkalmazkodva a hírlevél formájához.

3. PR-cikk
- 30 000 Ft vagy 115 EUR, partnereknek 15 000 Ft vagy 55 EUR+ ÁFA
- PR cikk korlátlan terjedelemben, legalább 3 hétig a főoldalon, azután az archívumban való megjelenés. Az adott heti hírlevélben való megjelenítés.


Testvérlapjaink

Ha ön kiadónk egyéb periodikáiban is szeretne megjelenni, akkor közös, összevont kedvezmények illetik meg.

- www.e-villamos.hu (Az Elektrotechnikai Tagozat online lapja, több mint 2200 villamossági tervezővel): a 2 lapban való partnercsomag ára 40.000 Ft helyett 30.000 Ft.

A Magyar Energetika, VGF, HKL szaklapokban való kedvezmény függ a megjelenések számtól, formájától.

További információ és egyeztetés, illetve megrendelőlap kérése: media@e-gepesz.huNyomtatható változat