e-gépész online szaklap

Nagy Sportágválasztó

2009. május 20. | VB | |  0 |

A kiegyensúlyozott, boldog élet elutasítja a szakbarbárságot; lehet valaki jó mérnök, de ha nem kacsintgat át más területekre is, nem lehet jó ember. A más területekbe valamilyen szinten beletartozik a kultúra, illetve a sport (ép testben ép lélek). Ez utóbbi különösen fontos manapság, amikor a stresszt le kell vezetnünk valahogy. A Nagy Sportágválasztó erre (is) nyújt lehetőséget.

Mi is a Nagy Sportágválasztó? Több mint 90 kipróbálható sportág egy helyszínen, élsportolókkal, edzőkkel, szakmai tanácsadással. Lehetőség arra, hogy ne csak a focit meg a kosárlabdát űzzük (saját példa, ahol én lakok, csak ezeket ismerik). Sohasem késő elkezdeni, és itt a gyakorlatban próbálhatjuk ki, melyik sportág fekszik nekünk. Az immár negyedik alkalommal megrendezett esemény elsősorban gyerekeknek szól – még olyan vizsgálat is lesz a Testnevelési Egyetem mdurance Terhelésélettani Laboratóriuma és a Navi-Med közreműködésével, ami a gyerkőc testalkatából és genetikai adottságaiból megmondja, milyen lesz felnőttkorában, és ez milyen sportra predesztinálja. De a felnőttek is kipróbálhatnak mindent – én tavaly nagyon jól szórakoztam!

A pénteki nap az óvodák, iskolák számára fenntartott nap, de 14 órától már a nagyközönség előtt is nyitva vannak a kapuk, szombat pedig teljes egészében a családoké, nagyközönségé.
Időpont: 2009. május 22-23. Nyitva tartás: 9-17 óráig
A BELÉPÉS INGYENES!
Helyszín: Merkapt SE sporttelepe, 1108 Budapest, Maglódi út 12/b.
www.sportagvalaszto.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul