e-gépész szaklap

Kapcsolat, impresszum

Frissítve: 2017. augusztus 21.


E-GÉPÉSZ online szaklap

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának hivatalos lapja

Kapcsolat
Az E-GÉPÉSZ online szaklap létének egyik legfontosabb oka, hogy napi szinten biztosítsa a kapcsolatot a Tagozat, annak vezetősége, és ha egy mód van rá, az egész épületgépész társadalom között. Éppen ezért minden kérdés és kérdező, vélemény és hozzászólás előtt nyitva vagyunk, keressen minket bátran!

Elérhetőségeink:

Dr. Chappon Miklós
A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának elnöke
chappon.miklos@mmk.hu

Denk András
lapigazgató
A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának tiszteletbeli elnöke
denk@e-gepesz.hu

Fülöp Miklós
szerkesztő
fulop.miklos@e-gepesz.hu

Ha másnak írna, fejtené ki véleményét, avagy tenne fel kérdést, legyen az a Tagozat elnökségi tagja, egy más szervezet vezetője, netán a miniszterelnök, akkor az info@e-gepesz-hu címre írjon, és mi így vagy úgy, de választ szerzünk rá.

Kiadó:

Mérnök Média Kft.

Postacím: 1134 Budapest, Róbert K. krt. 90.

Telefon: 06-1/450-0868, fax: 06-1/236-0899

Web: www.mernokmedia.hu

E-mail: info@mernokmedia.hu

Várjuk véleményüket a lappal, annak külalakjával, tartalmával kapcsolatban is, témákat, felvetéseket, hozzászólásokat.

Jogi nyilatkozatunk

Az e-gépész.hu portál jogi nyilatkozata.

A www.e-gepesz.hu és a www.epuletgepesz-mernok.hu (a továbbiakban: e-gépész.hu) portálon és annak al-oldalain található összes szöveges és képi anyag a honlap üzemeltetőjének szellemi tulajdonát képezi. Az e-gépész.hu portál írott és képi anyagait elektronikus vagy nyomtatott formában újraközölni a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos. Az anyagok újraközlése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Az e-gépész.hu oldalon található anyagok a honlap üzemeltetőjének saját szellemi termékei. Az ettől eltérő esetekben az anyagok eredeti szerzője a közléshez hozzájárult. Az e-gépész.hu üzemeltetője a szerző nevét, email-címét és honlap-címét kérésre megjelenteti.

Az e-gépész.hu portál üzemeltetője a hírlevél-szolgáltatásra való feliratkozások által birtokába került e-mail címlistát harmadik félnek nem adja ki, a hírlevéltől eltérő szolgáltatások céljaira nem használja fel.

Az e-gépész.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a honlap nyilvános fórumain (cikkek hozzászólásai, kérdések-válaszok stb) megjelenő hozzászólásokat moderálja (törölje), egyes hozzászólókat eltiltson a hozzászólástól.Nyomtatható változat