e-gépész online szaklap

Magas hatásfokú fűtés és hűtés a Carrier 30AWH levegő-víz hőszivattyúkkal

2017. december 5. | támogatott cikk | |  0 |

Az iker-forgórészes és egyenáramú inverteres kompresszorokkal felszerelt, reverzibilis AquaSnap Plus hőszivattyúkat nagyobb lakóépületekben és kisebb kereskedelmi egységekben, például szállodákban és irodákban történő felhasználásra terveztük.

Ezek a készülékek mind  fűtő  és hűtő  üzemmódban rendkívül megbízhatóak és kivételesen energiahatékonyak és akár 60°C-os meleg víz előállítására képesek alacsony külső hőmérséklet esetén is.  

A hőtechnikai berendezések a mindennapok során a legtöbbször (az üzemidő 75%-ában) nem 100%-os kapacitással, hanem csupán részterheléssel dolgoznak. A Carrier exkluzív hibrid inverteres technológiája két önálló logikai vezérlőáramkörrel (PAM és PWM) rendelkezik, melyek bármilyen üzemi körülmények között képesek optimalizálni a kompresszor működését, ezért ezek a készülékek a ma elérhető egyik legjobb részterheléses hatékonysági mutatókkal büszkélkedhetnek.

A Carrier névhez hűen kiemelkedő megbízhatóságú berendezések, a gyártás során szerkezeti, tömörségi vizsgálatokat, nyomáspróbákat, illetve a folyamat végén üzemi teszteket végeznek szigorú minőségbiztosítási rendszer alapján. A műszaki paraméterek pontosságát EUROVENT minősítés is szavatolja.   

A készülékek hidraulikus modullal és anélkül is kaphatók. Kombinálhatók a meglévő hőforrásokkal, például kazánokkal, napkollektoros csatlakozással is rendelkező 200 vagy 300 literes HMV-tartályokkal, illetve  különböző hőleadókkal , például fan-coil berendezésekkel, légcsatornázahtó vagy  parapetes és mennyezeti (kazettás) egységekkel is.

CarrierHőszivattyú

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul