e-gépész online szaklap

60 év = 60 hónap garancia

Jubileumi Testo füstgázelemző promóció

2017. november 8. | e-gépész| |  0 |

A hosszú élettartamú műszereiről ismert márka különleges ajánlatával most forint tízezreket spórolhat.

Kedvező ajánlat a szülinapostól

A Testo 2017-ben ünnepli alapításának 60. évfordulóját, melyet különleges születésnapi füstgázelemző szettekkel tesz emlékezetessé. A meglepetés most jön: az egyedi dizájnnal készült füstgázelemző modellek O2 és CO mérőcelláira a Testo - a piacon szinte egyedülállóan hosszú-, akár 60 hónap, azaz 5 év garanciát vállal. A szettekhez ajándék szűrőbetét, nyomtatópapír (nyomtatóval rendelt szett esetén), Bluetooth kimenet és díjmentes App tartozik.

LX, azaz 60

A Testo ezzel a jelzéssel látta el a jubileum alkalmából tervezett füstgázelemző modelljeit, a testo 320 LX, a testo 330-1 LX, és 330-2 LX, valamint a testo 330i LX típust. Az elnevezés nem csak az új, narancsos külsőt, de okos és felhasználóbarát megoldásokat is jelent.

A füstgázelemzők gyors és egyszerű menüvezérléssel rendelkeznek, kifejezetten strapabíró kidolgozással készültek, valamint beépített szenzor diagnosztikával, moduláris érzékelőkkel, és 30 000 ppm CO-ig automatikus frisslevegő hígítással rendelkeznek.

Kényelmes és hatékony munka testo App-pal

A fűtési rendszereken végzett munkát már okostelefonon keresztül is végezheti. Az applikáció nem csak a mérőműszerek működését, de a dokumentációt is megkönnyíti: a digitális jegyzőkönyv gyorsan elkészül, e-mailben pedig a helyszínről továbbítható. A testo 330i App (testo 330i LX) és a testo Füstgáz App (testo 330-1 LX és 330-2 LX) az Apple App Store-ból és a Google Play Áruházból ingyenesen letölthető.

Szabja magára

Válasszon mérési célja szerint a négy LX modell kétféle szettje közül. A füstgázelemző szettek nyomtatóval (testo 320 LX, testo 330-1 / 2 LX) és/vagy H2-kompenzált CO mérőcellával is rendelhetők (testo 330i LX). Az összeállítások alaptartozéka több különböző füstgáz-érzékelő, valamint egy praktikus műszerbőrönd, melyben a műszer valamennyi tartozékával együtt elfér.
A jubileumi füstgázelemző szettek 2017. december 31-ig kaphatók.

*A testo 320 LX füstgázelemző műszer O2 és CO mérőcelláira a promóció 3 év garanciát biztosít.

További információ: https://www.testo.com/hu-HU/akciok-ujdonsagok/fustgazelemzo-promocio

PromócióTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul