e-gépész online szaklap

Carrier 61WG – Eurovent minősítéssel rendelkező vizes hőszivattyú

2017. november 7. | e-gépész | |  0 |

A 61WG egységet kereskedelmi, lakossági és ipari felhasználásra tervezték. Egyedi módon egyesíti a kimagasló teljesítmény és a sokoldalú felhasználhatóság elõnyeit.

A 61WG típust magas hõmérsékletû fûtést igénylõ felhasználási területekre terveztük: legfeljebb 65 °C-os forró vizet képes elõállítani, COP-értéke >5. A 61WG típus magas hõmérsékleti tartományának köszönhetõen a legtöbb fûtési rendszerrel kompatibilis, akár új, akár felújított épületekben is elhelyezhetõ, és használati meleg víz elõállítására is alkalmas.

Minden készülék rendkívül kis méretû házban egyesíti a kimagasló teljesítmény, a sokoldalú felhasználhatóság és a Plug&Play rendszerû csatlakoztathatóság elõnyeit.  További jellemzõik a legmodernebb, R410-A hûtõközeget használó, scroll-rendszerû kompresszorok, a változtatható fordulatszámú szivattyúk és a készülék felsõ vagy hátsó részén kialakított vízcsatlakozás.

A teljes sorozat számos különbözõ opcionális jellemzõvel egészíthetõ ki:

-    Fokozott hangszigetelés
-    Két berendezés összekapcsolása master/slave üzemmódban
-    Csatlakozó karmantyú az elpárologtató és a kondenzátor-csatlakozóhoz
-    Több féle hidraulikus modul az elpárologtató és/vagy kondenzátor-egységhez, különbözõ üzemi nyomásszintekkel és változó vagy fix fordulatszámú szivattyúkkal
-    Akár 65°C-os meleg víz elõállítás a kondenzátor oldalon,  és akár    -5°C-os közeghõmérséklet melletti üzem az elpárologtató oldalán glikol-oldattal
-    Kondenzátor- és elpárologtató-oldali biztonsági hidraulikus komponensek
-    Csatlakoztatható épületfelügyeleti  rendszerhez
-    A készülék és a különbözõ mûködési paraméterek távvezérlése

Kattintson ide és kérjen bõvebb tájékoztatást értékesítési mérnökeinktõl!

 

CarrierHőszivattyú

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul