e-gépész szaklap

Autodesk Fórum – Az Alkotás jövője szakmai konferencia

Frissítve: 2017. október 20.

Hasznos volt Eddig 11 látogatónak tetszett

Tudjon meg többet az alkotás és a tervezés jövőjéről 2017. november 9-én az Aréna Moziban. A rendezvényen a részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztráció szükséges. Ne habozzon, regisztráljon, mert a szabad helyek száma rohamosan fogy.

AZ ALKOTÁS JÖVŐJE ELJÖTT. KÉSZEN ÁLL?

Csatlakozzon hozzánk 2017. november 9-én az Autodesk Fórum – Az Alkotás jövője szakmai konferencián, és tudjon meg többet az alkotás és a tervezés jövőjéről.

Az alkotás jövője (Future of Making Things) a következő ipari forradalom. Ismerje meg, hogyan segíti a vállalatokat az alkotás jövője és a termékinnovációs platform abban, hogy versenyképesebbek legyenek a mai piacon. A ma és a holnap termékei olyan vevői igényeknek próbálnak megfelelni, mint a testre szabhatóság, az integrált gyártás és a folyamatos szolgáltatások. Ön hogyan fog megfelelni az igényeknek?

Gépipari szekciónkban hallgassa és ismerje meg az előadókat, köztük az Autodesk, az MSK Hungary, a Transmoduls Kft., a Stallprofi Kft. műszaki szakembereit. A rendezvényen példákat mutatunk arra, hogyan alkalmazkodnak a gyártók az új gyártási módszerekhez, és beszélünk arról, mindez hogyan növelheti a jövedelmezőséget.

BIM + Autodesk - a jövő az összekapcsolt rendszereké

A technológia gyökeresen megváltoztatja az épületek és az infrastruktúra tervezésének, kivitelezésének és használatának módszereit. A fizikai és digitális technológiák együttműködésével végtelen számú lehetőség áll rendelkezésre az épületek és infrastruktúrák tervezésére, építésére és működtetésére, ezért még soha volt ennyire fontos a BIM bevezetése.
Az épületinformáció-modellezés (BIM) olyan kulcsfontosságú alap, amely versenyelőnyhöz juttatja a tervezőket, az építészeket és a tulajdonosokat. A BIM és annak folyamatai képesek megváltoztatni az építőipart, bevezetésével javulhat az iparág hatékonysága, teljesítménye és fenntarthatósága.

Az Autodesk szorosan összekapcsolt BIM-eszközökkel és folyamatokkal építi az épületek és infrastruktúrák jövőjét, ezzel segíti, hogy Ön is kihasználhassa a lehetőségeket.

Konferenciánk BIM szekciójában ismerje meg a CÉH Kft., a SAMO Kft., a Central Geo Kft. projektjein keresztül, hogy Ők hogyan növelték drasztikusan esélyeiket a projektek elnyerésére és kivitelezésére a BIM-megoldások használatával valamint a Trenecon Kft. hogyan hasznosította az Autodesk megoldásait.  Fedezze fel, hogyan segíthet ebben az Autodesk Önnek is.

Az alkotás jövője ELJÖTT. Készen áll?
Autodesk Fórum - Az Alkotás jövője szakmai konferencia
2017. november 9.
Helyszín: 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Mozi

A rendezvényen a részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztráció szükséges. Ne habozzon, regisztráljon, mert a szabad helyek száma rohamosan fogy. A regisztrációt november 3-án zárjuk.

REGISZTRÁLJON MOST >>


Hasznos volt Eddig 11 látogatónak tetszett

Nyomtatható változat

Hozzászólások:

(Még nem érkezett hozzászólás.)

Hozzászólok a cikkhez:

Új hozzáférés:

Regisztrálok

Meglévő hozzáférés: