e-gépész szaklap

Carrier 30RW/RWA vízhűtéses, kondenzátor nélküli folyadékhűtők integrált hidraulikus modullal

Frissítve: 2017. szeptember 01.

Hasznos volt Eddig 37 látogatónak tetszett

A 30RW/30RWA Aquasnap folyadékhűtők megbízható és gazdaságos működést szavatolnak.

A 30RW/30RWA folyadékhűtő-család jellemzői a a scroll-rendszerű kompresszorok, a digitális auto-adaptív Pro-Dialog vezérlés, valamint a teljesítményüket tanúsító Eurovent-minősítés.

Az AquaSnap berendezések rendelkezhetnek elpárologtató és kondenzátor oldali hidraulikus modullal , így beszerelésük olyan egyszerű műveletekből áll, mint az előremenő és visszatérő vízvezeték csatlakoztatása.

Az auto-adaptív algoritmus intelligensen vezérli a kondenzátor vízszivattyújának fordulatszámát és a glikolhűtő ventilátorok (30RW) vagy a léghűtéses kondenzátor  ventilátorait (30RWA), így gondoskodva a megbízható és gazdaságos működésről bármilyen éghajlati viszonyok között.

A 30RW/RWA folyadékhűtők jellemzői és előnyei:

-    Tíz különböző méret 109kW-315kW közötti névleges hűtőteljesítménnyel.
-    AquaSnap folyadékhűtők scroll-rendszerű kompresszorokkal és digitális auto-adaptív Pro-Dialog vezérléssel.
-    A változó fordulatszámú kondenzátor oldali szivattyú automatikusan változtatja a térfogatáramot az ideális kondenzációs hőmérséklet tartása érdekében.
-    Előremenő vízhőmérséklet eltolás a külső hőmérséklet alapján (Carrier glikolhűtő vagy kondenzátor esetén), a belépő/kilépő vízhőmérséklet különbség alapján, illetve külső kontaktus alapján (éjszakai vagy „csökkentett” üzemmód).
-    A 30RW 160-as mérettől felfelé az elpárologtató és a kondenzátor két összekapcsolt hűtőkörrel rendelkezik.    Opcionális kártyával programozhatóak az éjszakai vagy „csökkentett” üzemmódok időtartamai, csendes üzem időszakok az üzemelő glikolhűtő vagy kondenzátor ventilátorok számának csökkentésével, épületfelügyeleti csatlakoztathatóság.
-    Hidarulikus blokk nélküli egységeknél 0-10V kimenet 2 utú szelep vagy külső kondenzátor szivattyú fordulatszám szabályozására.
-    Nincs szükség üzemi helyiségre – a berendezés akár a közösségi térben is felállítható, ha a helyi előírások ezt megengedik.
-    Egyszerű elektromos csatlakoztathatóság és helytakarékos formaterv.

Kattintson ide és kérjen bővebb tájékoztatást értékesítési mérnökeinktől!
(x)


Hasznos volt Eddig 37 látogatónak tetszett

Nyomtatható változat

Hozzászólások:

  • Korbuly Sándor

    2017. szeptember 06 - 20:18:23
  • És melyik a kondenzátor nélküli kivitel?
  • Ezzel a hozzászólással 0 olvasó ért egyet.
    (Az egyetértéshez be kell jelentkezni)

Hozzászólok a cikkhez:

Új hozzáférés:

Regisztrálok

Meglévő hozzáférés: