e-gépész szaklap

1,5 milliárd forint gázkonvektorok cseréjére!

Frissítve: 2017. augusztus 22.

Hasznos volt Eddig 55 látogatónak tetszett

Az Otthon melege program keretében szeptember 21-től lehet pályázni gázkonvektorok cseréjére. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 80 százaléka, egy konvektor esetén 120 ezer forint, a teljes beruházásra maximum 500 ezer forint adható.

A hazai lakóingatlanokban közel 3 millió korszerűtlen gázkonvektor működik. Mielőbbi cseréjük elősegítése érdekében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 80 százalékos támogatási intenzitás mellett maximum 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást biztosít.

A gázkonvektorok cseréjéhez 2017. szeptember 21-én 8 órától a rendelkezésre álló 1,5 milliárd forint összegű forrás kimerüléséig, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül igényelhetnek támogatást az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek.

A Pályázati Felhívás, a Pályázati Útmutató és annak mellékletei már elérhetők a konvektor2017.nfsi.hu pályázati portálon. A pályázattal kapcsolatos kérdésekben az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. (NFSI) Ügyfélszolgálata ad bővebb tájékoztatást.


Hasznos volt Eddig 55 látogatónak tetszett

Nyomtatható változat

Hozzászólások:

 • Szilágyi József

  2017. augusztus 23 - 15:25:41
 • Szuper hír!
  Lenne, mert a főgáz területen szólni kéne az illetékeseknek, hogy munka lenne ezen kívül is bőven, csak nekik is kollégaként együtt működő partnerként kellene kezelni a megrendelőket és az azok képviselőit!
  Üdv!
 • Ezzel a hozzászólással 0 olvasó ért egyet.
  (Az egyetértéshez be kell jelentkezni)

Hozzászólok a cikkhez:

Új hozzáférés:

Regisztrálok

Meglévő hozzáférés: