e-gépész szaklap

ELS EC ultraSilence radiális ventilátor

Frissítve: 2017. június 08.

Hasznos volt Eddig 18 látogatónak tetszett

Az elszívó ventilátorok legkorszerűbb képviselője a Helios ELS típus, amely most energiatakarékos EC motorral is elérhető.

Az ELS ultraSilence® évek óta a mérték, ha egycsöves lakásszellőztető rendszerekről van szó. Az impozáns nyomásteljesítményével erősebb bármely hasonló rendszernél a piacon. Mindeközben felülmúlhatatlanul csendes az ultraSilence® technológiának köszönhetően, a szakma által számtalan díjjal és elismeréssel kitüntetett designba lett csomagolva.

Az új ELS EC a sikeres szériát a következő szintre emeli. Az új motortechnológia segítségével az energiaigény 70%-kal is csökkenhet, nem beszélve arról, hogy az új ELS EC környezetbarát, gazdaságosabb és magasabb hatásfokú, mint valaha.

A Helios palettáján található meg a legátfogóbb kínálat az EC technológiás egycsöves szellőztetők között. A 100 m3/h légszállítás kombinálva az EC technológiával egyedülálló megoldás, ezen felül a széles kínálat minden igényt képes lefedni, bármilyen szabvány szerint is számoljuk azokat. Az ELS programban már megszokott teljesítményekhez először az ELS EC ventilátoroknál társul a 15, 25, 40 és 45 m3/h légszállítás.

helios.hu

(x)


Hasznos volt Eddig 18 látogatónak tetszett

Nyomtatható változat

Hozzászólások:

(Még nem érkezett hozzászólás.)

Hozzászólok a cikkhez:

Új hozzáférés:

Regisztrálok

Meglévő hozzáférés: