e-gépész online szaklap

Szakkönyv az épületszerkezet-temperálásról

2017. május 23. | e-gépész| |  0 |

Az épületszerkezet-temperálás az épületgépészek és építészek számára már nem ismeretlen fogalom. Maga a technológia is hosszabb múltra tekint vissza, de igazán csak az utóbbi évtizedben fedezte fel ismét az építőipar ezt a megoldást.

A REHAU Csoport mindig élen járt a technológia fejlesztésében és terjesztésében. Nem véletlen, hogy REHAU közreműködésével készült el ez az új, egyedi szemléletű szakkönyv ebben a témában, amely nem csak Magyarországon, de Európa szerte is hiánypótlónak számít.

A szakkönyv első kiadása angol és német nyelven jelent meg Ausztriában, címe „Energy-storage concrete, Thermal Component Activation”, ill. „Energiespeicher beton, Thermische Bauteil-aktivierung”.

A 122 oldalas, rendkívül gyakorlatias szakkönyv, számos képpel, diagrammal, gyakorlati példákkal, számítási példákkal vezet végig az épületszerkezet temperálás tervezési és kivitelezési feladatain az alapvető energetikai koncepció felállításától a konkrét rendszer és a hozzá kapcsolódó épületszerkezetek megtervezéséig.

Mind épületgépészek, mind építészek számára hiánypótló alapmű. Mellékelten küldünk egy néhány oldalas betekintést a kiadványba.

A szakkönyv első alkalommal a REHAU lakóépületek építésével foglalkozó szakmai konferenciáján a IX. REHAU Szakmai Napon lesz megvásárolható 2017. május 31-én a MOM Kulturális központban.

A limitált mennyiségű angol nyelvű szakkönyv csak ezen a napon, a helyszínen rendkívül kedvezményes bruttó 5.000 Ft áron vásárolható meg a konferencia regisztrált résztvevői számára. A REHAU Szakmai Napra regisztrált résztvevőitől a könyvre előzetes megrendeléseket felveszünk az andrea.banath@rehau.com e-mail címen.

Jelentkezés és további részletek a rendezvényről: www.rehau.hu/szakmainap.

Üdvözlettel:
Szebellédi Tamás
üzletágvezető, épületgépészeti üzletág
REHAU Kft.

RehauSzakkönyv

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul