e-gépész online szaklap

HUNGAROTHERM jelentkezési határidő: január 15.

2017. január 10. | támogatott cikk | |  0 |

A kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM kiállítás, az épületgépészeti szakma csúcsrendezvénye a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor részeként április 5. és 9. között kerül megrendezésre.

Már csak néhány nap van hátra a CONSTRUMA kiállítási csokor jelentkezési határidejének lejártáig. Amennyiben részt kíván venni a jövő évi kiállításon, feltétlenül küldje vissza kitöltött jelentkezési ívét.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2017. JANUÁR 15.

A 2017. évi CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor iránt igen nagy az érdeklődés, a helyek legnagyobb része már elkelt, több pavilon már szinte teljesen megtelt.

Az otthonteremtés témakörét teljes mértékben bemutató kiállítási csokor (CONSTRUMA, HUNGAROTHERM / RENEO, OTTHONDesign / KONYHAShow, CONSTRUMA Kert) napjainkra nem csak Magyarországon a legnagyobb ilyen jellegű rendezvény, de a közép-kelet-európai régió vezető rendezvénye is egyben. 2016-ban 54.000 látogató volt kíváncsi a közel 700 kiállító kínálatára.

Az idei csokorra több olyan kiemelt témát választottunk, mely kiállítóink számára is vonzó és a látogatói érdeklődést is tovább növelheti:

JÖVŐ OTTHONA projekt - A legmodernebb gépészeti, zöldenergia felhasználási megoldásokat kívánjuk bemutatni design-os, látványos enteriőrökben

CONSTRUMA – HUNGAROTHERM ÁLLÁSBÖRZE A RANDSTAD szervezésében – a helyszínen külön stand üzemeltetése Magyarország vezető munkaerő-közvetítő cégének közreműködésével

ÖKO CITY projekt megújult formában – fókuszában ezúttal a smart city koncepció áll

A bejelentkezett kiállítók között többek között olyan cégek találhatók, mint pl. Weishaupt, Siemens, Hajdú, ELMÛ, Herz, Planing, MVM Partner stb.

A szinergiák legjobb kihasználása érdekében a HUNGAROTHERM egy része ezúttal is az A pavilonba kerül a CONSTRUMA mellé, és a D pavilonban pedig főként a megújuló energia (RENEO) témakörejelenik meg.

További információk a kiállításról: www.hungarotherm.hu

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul