e-gépész online szaklap

A Merkapt visszaváltja a SUPERNOVA szolár fagyálló folyadékok kannáját

2016. június 6. | támogatott cikk | |  0 |

Üstökösként robbant be a tavalyi évben a Merkapt Zrt. által gyártott Supernova szolár fagyálló folyadék a magyar megújuló energia-piacra.

A tavalyi bevezető akció keretében, akár féláron is hozzá juthattunk ehhez a prémium kategóriás szolár fagyállóhoz, amit most további marketing támogatással tesz még elérhetőbbé a gyártó. Minden 10 és 20 literes kannát visszaváltanak, ha vissza visszük az üres kannát (A kannákat beváltó Merkapt kiskereskedelmi üzletek címe itt elérhető.) A leadott kannákért 1000 Ft vásárlási keretet kapunk, amit a Merkapt Zrt. bármely épületgépészeti, megújulós vagy fürdőszobás termékére válthatunk be. A kezdeményezés nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a hulladék kezelésünket is megkönnyíti, ráadásul igazán környezetbarát megoldás. Az akcióban résztvevő kannákon keresse a VISSZAVÁLTHATÓ matricát!

A magas minőségű szolár fagyálló folyadékot napkollektoros rendszerekhez és geotermikus hőszivattyúkhoz is ajánlja a gyártó. Az inhibitornak köszönhető korrózió gátló segítségével még fűtési rendszerekbe is felhasználható.

A 10 és 20 literes kiszerelés mellett a kivitelező cégek részére nagyobb, 200 literes hordós változat is elérhető, szintén betétdíjas rendszerben.

Ebben a kategóriában határozottan a legjobb ár/érték arányú választás, így nem csak minőségével, de az akció segítségével, kedvezményes árával is kiemelkedik a szolár fagyállók kínálatából.

Bővebb információk, termék adatlap itt elérhető!

Merkapt Zrt.
1106 Budapest, Maglódi út 14/b
Tel.: 260-0470, 260-1405
e-mail: info@merkapt.hu
www.merkapt.hu

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul