e-gépész online szaklap

Első épületgépész és ulti- és pókerverseny a Construmán!

2016. március 23. | e-gépész | |  0 |

Ha elfáradt a vásárváros bejárásába, szívesen leülne és lazítana 1-2 órát, nem mellesleg még a középfokú épületgépész szakképzést is támogatná, no meg szeret ultizni és/vagy pókerezni, akkor itt a helye!

Helyszín: Hungexpo Vásárváros, Construma, D pavilon 301, a VGF standja mellett.

Időpontok és szabályok:

Ultibajnokság

április 6. (szerda) és 8. (péntek), mindkét napon 10.00-től 17.00 óráig.

Rablóultizunk, és természetesen olyan butaságokat, mint 4 ász vagy ász-királyos durchmars, nem játszunk. 18 leosztást (vagy legalább 1 órát) játszik egy asztal (résztvevő), a sima passzokat eldobjuk, és nem számítanak bele a 18 leosztásba (kifizetni azért kell!). A győztes továbbjut, és így, kieséses rendszerben dől el a bajnok személye és a dobogósok sorrendje, akik értékes nyereményekkel gazdagodnak.

Pókerbajnokság

április 7. (csütörtök) és 9. (szombat), szintén mindkét napon 10.00-től 17.00 óráig.

Texas holdemet játszunk, 6 beülővel, gyönyörű osztóval. 1-1 asztal játékideje max. 2 óra, ha nem nagyon akar végeredmény születni, az osztó emeli a vakot. Az első kettő jut tovább.

Nevezési díj:
A résztvevő eldöntheti, hogy milyen módon támogatja az épületgépész szakképzést! Hogy kicsit részrehajlóak legyünk, azért a 3 lehetséges formát meghatározzuk. Tehát: a nevező bármely épületgépészeti (és hogy a testvérszakmát is bevegyük, villamossági) SZKI részére felajánlhat egy 1 éves előfizetést, az alábbi szaklapokra:
- Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika (5850 Ft)
- Magyar Energetika (7850 Ft)
- Villanyszerelők Lapja (4850 Ft)

Az iskolák listája hatalmas plakáton lesz kifüggesztve, ide mindenki felírhatja a nevét és a választott szaklapot az adott iskola mellé. Támogassuk az ifjúságot!

No és nem mellékesen szórakozzunk jól. Akitől elpártol a szerencse (vagy játéktudása még nem annyira csiszolt), és nem jut tovább a partijából, az bátran felajánlhat egy újabb előfizetést egy újabb iskoláknak! Szóval szeretettel várjuk a kezdőket és a pecheseket is!

A versenyre csak úgy is be lehet esni, de ha biztosan játszani szeretne, akkor regisztráljon, és válasszon most időpontot! Tudomásunk szerint sok épületgépész játszza ezen intelligens kártyajátékokat. A regisztráció megjegyzés rovatában lehetőség van magunkat adott asztalhoz, társasághoz is kérni, máskülönben a szervezők sorolják be a versenyzőket.

Regisztráció itt.

Kérdés esetén Veresegyházi Béla (20/559-3715, veresegyhazi@vgf.hu) főszervező áll a kollégák rendelkezésére.

Szerencse fel!

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul