e-gépész online szaklap

Fűtéstechnika a zsebben: mobilra optimalizált mérőműszerek

2016. január 12. | e-gépész| |  0 |

30 éve még egy egész terem volt egy valamire való számítógép helyigénye, mára már a zsebünkben elfér a világ. A számítástechnikai fejlődéssel a méréstechnika is lépést tart: elérkezett az okosérzékelők korszaka. Most egy olyan új mobiltelefonra optimalizált mérőműszer-család válogatást mutatunk be, amely kifejezetten fűtéstechnikai szakemberek részére került összeállításra.

Hogyan működik a Smart Probes okosérzékelő műszercsalád?

A testo Smart Probes okosérzékelőkbe, az okostelefonra letöltött applikáció lehel életet. Az alkalmazásnak köszönhetően, mobiltelefonja lesz műszerei lelkeés kijelzője, minden mérés innen vezérelhető, mérési adatai is innen szerkeszthetőek, módosíthatók és akár jegyzőkönyv formátumban tovább is küldhetők. Az app olyan extra funkciókat is rejt, melyek nagyban megkönnyítik munkáját.

Az alkalmazás, például padlófűtés infra mérése esetén lehetővé teszi, hogy méréseit képpel, hőmérsékleti értékkel és a mérési helyének meghatározásával együtt dokumentálja. Gyorsan állítható a megjelenített mérési paraméterek típusa is. Az alkalmazás - specifikus menü, mint például a gázvezetékek nyomásesés vizsgálata riasztás funkcióval, hatékony támogatást nyújt mindennapi munkájához. A mérési adatok grafikonos és táblázatos formában is megjeleníthetők. A mérési jegyzőkönyv e-mail, PDF vagy Excel fájlformátumban továbbítható.

A műszercsomag összeállításban olyan fűtéstechnikai érzékelők kerültek egyetlen szettbe, mint az érintésmentesen használható testo 805i infra hőmérsékletmérő, a testo 115i csőhőmérséklet érzékelő az előremenő- és visszatérő csőhőmérsékletek méréséhez, valamint a nyomásértékek beállításához szükséges testo 510i differenciál nyomás mérő.

A szetthez praktikus táska is tartozik, melyben a mérőműszer biztonságosan és kényelmesen szállítható, így azok mindig kéznél lesznek, amikor szüksége van rájuk!

További információ itt

Koczka Péter
kapcsolat@testo.hu

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul