e-gépész online szaklap

Új Schwank-képviselő Magyarországon

2015. szeptember 29. | e-gépész| |  0 |

Több mint 80 évvel ezelőtt fejlesztette ki a cég alapítója, Günther Schwank az első gáz alapú infravörös sugárzóját. Ettől a pillanattól a tevékenységünk központjában a "hő" áll - a mindenki számára jó közérzet elérése. Ez azonban nem lehet egyedüli cél: Ügyfeleink egy innovatív, energiatakarékos és megbízható megoldást várnak a csarnokfűtésre, melyet egy professzionális és nagy tapasztalatú ügyféltámogatási rendszer szolgál ki.

Tapasztalatunknak, műszakilag korszerű megoldásainknak és magas minőségi elvárásainknak köszönhetően a legnagyobb szolgáltatók vagyunk a világon és ezzel egyben piacvezetők a gázinfravörös fűtési rendszerek területén. Több, mint 2 millió fűtőberendezés, mely több, mint 40 országban került beépítésre az elégedett ügyfeleinknél magukról beszélnek. Ügyfeleink közé tartoznak kis- és középvállalkozások ugyanúgy, mint nagy nemzetközi vállalatok, melyeket a cég weboldalán a referenciáink között megtalálnak.

Mindez azt bizonyítja, hogy a belénk fektetett bizalom megtérül. A meglévő bizalom sokat jelent, állandó célunk, hogy ügyfeleink elvárásait folyamatosan ki tudjuk elégíteni.

A Schwank magyarországi képviselet célkitűzése, hogy a világszerte bizonyított berendezések gazdaságosságukkal, rugalmas kialakítási és üzemeltetési lehetőségeivel Magyarországon is a nemzetközi elismertséghez hasonló ismertséget szerezzen. A környezetbarát technológiák, a korszerű, energiatakarékos megoldások a nagy csarnokok fűtésétől kezdve a különleges körülmények között is bizonyítják a berendezések sokoldalú használhatóságát. A különböző mérési eredmények, független vizsgálatok alapján 20-30%, vagy akár még nagyobb megtakarítás is elérhető a berendezésekkel, megtérülésük és gazdaságosságuk mindenképpen bizonyítják a Schwank csoport sikereit a nemzetközi piacon. Hazánkban, ahol a csarnokok, raktárak, nagy légtérfogatú terek üzemeltetési költsége különösen nagy jelentőséggel bír a versenyképesség fenntartásában, komoly szerepe lehet az energiahatékony, gazdaságos és kis karbantartási igényű biztonságos fűtési rendszereknek.

Bízunk benne, hogy az általunk képviselt, a német piacon vezető szerepet játszó vállalat berendezései és komplex megoldásai megnyerik tetszését. Egyedi igények, speciális körülmények esetében is munkatársaink rendelkezésére állnak érdeklődőinknek, hogy a leginkább megfelelő rendszer kidolgozásával adjunk megoldást fűtési igényeinek kielégítésére.

Schwank Magyarországi képviselet
1118 Budapest, Budaörsi út 48-50.
+36 30 609 5106
www.schwank.hu
office@schwank.hu

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul