e-gépész online szaklap

REHAU munkaruházat

2014. október 20. | e-gépész| |  0 |

A REHAU az épületgépészeti piacon történő megjelenésekor fontosnak tartotta és ma is fontosnak tartja a neve minél több helyen történő megjelenését. A minőségi rendszerelemek kiegészítőjeként a partnerek részére elérhetővé váltak a munkaruhák melyeknél lehetősége volt akár egyedi színben és méretben gyártott munkaruha vásárlására is.

A 2014 év a munkaruházat területén is jelentős változást hozott mivel az anyacég szerződött egy a világon jól ismeret munkaruházat gyártóval (engelberg Strauss) így lehetőség nyílt a prémium termék vásárlása mellett prémium kategóriás e-motion munkaruha beszerzésére is. Az új ruházati termékek alapanyaga a ruha típusától függően poliészter és poliészter/gyapjú keverék. A kínálatban megtalálható rövid és hosszúnadrág, mellény, tavaszi dzseki valamint télikabát. Mindegyik termékre jellemző a víztaszító hatás, szélálló és légáteresztő képesség, a nagyméretű zsebek és a strapabíró alapanyag. A nadrágokhoz további kiegészítők is megvásárolhatók pl. derékövre függeszthető szerszámtartó, illetve a térden elhelyezett zsebbe egy térdbetét is elhelyezhető. A ruhák alapszíne fehér/szürke de a hosszúnadrágok esetén választható a szürke/sötétszürke színkombináció is. A méretek kabátnál és mellénynél s-xxl nadrágoknál 44-54 méretig terjednek.

Amennyiben további információkra van szüksége kérem keresse irodánkat vagy vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes üzletkötő kollégával. (x)


Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul