e-gépész online szaklap

Olvassák még többen az E-GÉPÉSZ-t!

2012. október 5. | e-gépész | |  0 |

Szaklapunk olvasottsága, nem kis büszkeségünkre, nagyon jó: havonta több mint 8000 tervező látogat el legalább egyszer, de inkább többször oldalunkra. Most mégis olvasóink segítségét kérjük, hogy azokhoz is eljussunk, akikhez eddig nem.

Szaklapunkat, az E-GÉPÉSZ-t úgy ismerték meg a kollégák, hogy megkapták első, majd azóta, immár negyedik éve minden héten a hírlevelét, mondhatni, lapszámát. A gondunk kettős:

- van, akinek nem tudtuk és azóta sem tudjuk az e-mail címét;

- van, akihez nem jut el a hírlevél, mert a levelezőprogramja vagy szervere - nem csoda a mai levéláradatban - szemétként értelmezi azt, és kiirtja, nem engedi célba jutni, így pedig a kolléga lassan elfelejti az E-GÉPÉSZ-t mindennapos gondja között.

Ennek kivédésére elindítottuk Facebook-oldalunkat. Kérjük azon kollégákat, akik rendelkeznek Facebook-fiókkal, hogy "lájkolják" az E-GÉPÉSZ-t a Facebookon, és minél több kollégájuknak ajánlják! Ez önöknek egyszeri fáradtság, számunkra viszont azt jelenti, hogy mindenkihez eljuthatunk, akihez el kell jutnunk, hiszen a Facebook mindig és mindenki számára elérhető.

És akkor még meg sem említettük a Facebook egyéb opcióit, amit a jövőben szintén szeretnénk kihasználni.

Az E-GÉPÉSZ Facebook-oldala ITT elérhető.

Köszönettel: a szerkesztőség.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul