e-gépész online szaklap

Az LG továbbfejleszti Klíma Akadémiáját

2012. március 21. | támogatott cikk | |  0 |

A dél-koreai gyártó új kiegészítőket szerelt fel a hazai Klíma Akadémiáján.

Az LG Electronics három új készülékkel korszerűsítette a 2007-ben, Budapesten megnyitott Klíma Akadémiáját.

A PRIP0, az LG VRF (Multi V III) rendszerek egyik fontos kiegészítő eleme, aminek segítségével teljesen áramtalanítható bármelyik beltéri egység. Ez korábban nem volt lehetséges, a teljes rendszer feszültség alatt kellett, hogy maradjon, bizonyos folyamatok (pl. olaj-visszavezetés) végrehajtása miatt. Ez a kiegészítő elem teljesen lezárja az elektronikus expanziós szelepet a beltéri tápfeszültség megszűntetése után. A Multi V III rendszer használatakor ezentúl eldönthetjük, hogy szeretnénk-e eltávolítani a beltéri egységünk villás dugalját a konnektorból, vagy sem. Ezen opció használata esetén a csőrendszert minden esetben felül kell vizsgálni az új mérnöki kézikönyvek szerint.

Az PQCSD130A0 típusú szabályzókészülék az LG rendszerek egyszerű, központi vezérlőjéhez csatlakozó kiegészítő. A berendezés a régi, úgynevezett funkcionális szabályozó készülék összes tulajdonságát tartalmazza, sőt új lehetőségeket is nyit számunkra. Így például időzített be-, és kikapcsolást, hőmérsékletszabályozást, valamint üzemmód váltást is lehetővé tesz. Ez minden egyes beltéri egységre vonatkozik.

Az LG nagy teljesítményű relé opciója, a PQNFP00T0 DO Kit komplett, átfogó, létesítmény-felügyeleti megoldást nyújt akár az egész épület számára. Ha a Multi V rendszer LG központi távszabályzó rendszerrel rendelkezik, akkor az épületben található bármelyik elektronikus berendezés be- és kikapcsolható a kiegészítő elem segítségével, amennyiben az rendelkezik on/off funkcióval (pl. a szellőzés, világítás, felvonók, elszívó ventilátorok stb.). Ennek a berendezésnek gyártótól függetlenül képesnek kell lennie egy feszültségmentes kontaktus által történő ki,- és bekapcsolásra. Tipikus példa erre a ventilátorok üzemeltetése és/vagy tűzvédelmi leállítása.

LG Electronics
Az LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója. Világszerte 120 helyen folytatja tevékenységét és több mint 93 000 alkalmazottat foglalkoztat. A 2011-ben 54,3 billió koreai wonos (49 milliárd dolláros) összértékesítést elérő LG négy területet foglal magában – szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs, háztartási elektronikai, valamint a légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágat. Az LG a laposképernyős televíziók, mobiltelefonok, légkondicionálók, mosógépek és hűtőszekrények egyik vezető gyártója a világon.


http://www.lg.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul